Σελίδα 1 από 1
θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Ιουν 18, 2014 11:26 pm
από μαμακα
καλησπερα την αλλη βδομαδα θα κανω την πρωτη μου μαγνητικη!πονους σε ολο μου το σωμα σαν πιασιμο σαν ψυξη πονος στο ματι,μου πεφτουν πραγματα απο τα χερια μουδιασμα προσωπου και και και....ολα θα τελιωουν εκει...σε μια μαγνητικη θα διαβασουν εκει ολα τα συμπτωματα μου...ετσι απλα απο την μια μερα στην αλλη!διαγνωση γιατρου αφου δεν ειναι ρευματικο παμε στο νευρολογικο...εκει θα αλλαξει η ζωη μου?εκλαιγα 3 μηνες σε αυτους που μου ελεγαν ψυχολογικο...δεν μπορει ολο αυτο που ζω να ειναι ενα τιποτα...και ομως θα ειναι κατι...θα μεγαλωσω την μπεμπα?θα την βλεπω?θα την καταλαβαινω?
Re: θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Ιουν 18, 2014 11:34 pm
από μαμακα
Re: θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Ιουν 18, 2014 11:35 pm
από μαμακα
μυρμηγκιες βελονιες...τι εκανα τοσο καιρο?????
Re: θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιουν 19, 2014 2:06 am
από μαμακα
ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο καποιες φορες οι μυς μου για δευτερολεπτα τιναζονατι ειδικα στην κοιλια ειναι σαν να κλωτσαει μωρο!ειναι φυσιολογικο η ειναι συμπτωμα?
Re: θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Νοέμ 14, 2018 10:21 am
από Kpoplistener
Καλη μου δεν φανταζεσαι ποσο σε ενιωθα και ακομα σε νιωθω ...ψυχολογικο! Αυτη θα ειναι η μονυμη απαντηση τους...ταχα ειναι και ειδικοι....αλλα δεν βαριεσαι ακομα και οι δικοι σου το πρωτο και το μονο που θα σε ρωτησουν αν σε δουν καπως θα πουν "εχεις ανχος? Εισαι ανχωμενη? Μην στεναχωριεσαι , μην καλψουριζεις , μην εισαι εισαι κλαψομοιρη, ολο γκρινιαζεις δεν μπορω εκεινο δεν μπορω το αλλο. Αυτη ειναι η υποστιριξη των γονιων σου . βασικα του ενος γονιου σου ..αυτη ειναι η υποστιριξη να σε βγαζουν θεατρινα η γκρινιαρα όταν εσυ υποφερεις και απλα δεν μιλας για να μην κουρασεις τον αλλον με την διαμαρτυρια σου. Ποσο σε νιωθω. Αναθεμα αυτη η πάθηση σε βαραει κρυφα οταν κανεις δεν βλεπει? Και μετα ειναι σαν να μην υπαρχει μεσα σου οταν ο αλλος ειναι διπλα σου . Αυτό δεν ειναι αδικο?
Re: θελω την στηριξη σας!!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Νοέμ 18, 2018 12:40 am
από hope
Κορίτσι μου πως είσαι τωρα?