Σελίδα 1 από 1

επιδομα εξωιδριματικο με 100% αναπηρια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Φεβ 07, 2013 7:40 am
από vag
καλημερα!! να πω και εγω ενα θεματακι αν μπορει καποιος να με βοηθησει! εμενα βγαλανε τον πατερα μου με αναπηρια 100% και οτι χρηζει βοηθεια ετερου προσωπου εφ ορου ζωης! ο πατερας μου ειναι ασφαλισμενος στην δεη ταυτεκω δηλαδη και μιλησα με αυτους και μου λενε οτι δεν εντασσεται μεσα στον νομο που αυτοι εχουν στα χερια τους εξωιδριματικο επιδομα και ετσι δεν μπορω να το παρω?? ειναι με parkinson και ανοια μαζι μα τους επεμενα οτι ειναι σε βαρια κινιτικη αναπηρια και μου λενε δυστυχως !!! δηλαδη μου εδωσε να καταλαβω οτι πεζουνε με τις λεξεις!! επειδη δεν γραφει ετσι και γραφει αλλιως!!τωρα με εστειλαν να περασει παλι επιτροπη κεπα ο φακελος ευτυχως μονο αντε υπομονη δηλαδη αλλους 3 μηνες για να πουνε αυτοι αν το δικαιουμε η οχι! λετε να πουνε ναι?!! εσεις μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?? ευχαριστω?? να ξανα προσπαθησω με καποιο αλλο χαρτι γιατρου? πιστευετε θα το πετυχω?

Re: επιδομα εξωιδριματικο με 100% αναπηρια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Φεβ 07, 2013 11:23 am
από Hristos!
Καλημερα. Ειναι (σχετικα) απλα τα πραγματα. Δεν εχει να κανει με το ποσα χαρτια γιατρου θα προσκομισεις. Εφοσον η παραπληγια αποδεικνυεται πασιφανως στην περιπτωση του πατερα σου, πρεπει στην αποφαση να αναφερει ποσοστο στην παραπληγια/κινητικη αναπηρια 67% και ανω. Πχ να λεει 100% αναπηρια συνολικα με 67% ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ-ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. Αν δεν το λεει ξεκαθαρα αυτο ή αν δεν λεει "Δικαιουται εξωιδρυματικου επιδοματος μπλα μπλα μπλα....", το ταμειο σου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα του το χορηγησει.

Re: επιδομα εξωιδριματικο με 100% αναπηρια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 08, 2013 7:32 am
από vag
εμενα λεει το χαρτι 100% βαρεια αναπηρια εφ'ορου ζωης και οτι χρηζει ναι συμπαρασταση ετερου προσωπου εφ'ορου ζωης!! αυτο δεν λεει ξεκαθαρα? πως το βλεπετε εσεις? δηλαδη παιζουνε με τις λεξεις το ταμειο? ετσι δεν ειναι? τωρα και μετα απο 1 χρονο ολο τηλεφωνα που εκανα στειλανε παλι στο κεπα να περασει ο φακελος τους επιτροπη υπηρεσιακα δηλαδη για να πουνε οντως αν το δικαιουτε η οχι! τι να πω μιλαμε αυτην ειναι η καταντια του πολιτικου ελληνικου κρατους!! εσεις λετε να μου δωσουνε θετικη απαντηση τωρα?κατα την γνωμη σας παντα! ευχαριστω παρα μα παρα πολυ

Re: επιδομα εξωιδριματικο με 100% αναπηρια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 08, 2013 10:13 am
από Hristos!
Καλημερα. Δυστυχως ειναι θεμα διατυπωσης στην αποφαση απο το ΚΕΠΑ. Επρεπε να λεει στην αποφαση οτι εχει τουλαχιστον 67% στην ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ ή ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, αλλιως το ταμειο σου δεν μπορει να χορηγησει το εξωιδρυματικο. Προφανως ο ανθρωπος με 100% συνολικο ποσοστο θα εχει και κινητικη αναπηρια, αλλα επρεπε να αναγραφεται διπλα ΚΑΙ το ποσοστο στην κινητικη αναπηρια.
Δες αυτο εδω το θρεντ viewtopic.php?f=24&t=3673. Ειδικα απο τη μεση της πρωτης σελιδας και κατω η αναλυση των ποστ θα σε καλυψει απολυτως... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Υ.Γ. Τραγικη καταντια, μην το ψαχνεις. Αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.