Σελίδα 1 από 1

Η Espresso για Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Αύγ 03, 2012 10:53 am
από Στάθης
Η Espresso στην φυλλάδα της Τετάρτης 1ης Αυγούστου 2012 ανάρτησε το συγκεκριμένο άρθρο.

Εικόνα

Ας ελπίζουμε να πάνε κατευχήν οι κλινικές δοκιμές του Ζαμπόνι, σαφώς και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του (για να γράφει άρθρο και η Espresso για το θέμα φαντάσου...), αν και είμαι σίγουρος (99,9%) πως θα πάνε καλά.

Re: Η Espresso για Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Αύγ 03, 2012 1:08 pm
από maraki12
Από τα πιο καλογραμμένα και περιεκτικά σε πληροφορίες που έχω δει. Αν εξαιρέσεις και εκείνο το "κινήσεις του βραχίονα" που είναι λίγο στην κατηγορία της γενίκευσης και του εντυπωσιασμού, κατά άλλα πολύ καλό. Από εκεί που δεν το περιμένεις....

Re: Η Espresso για Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Αύγ 03, 2012 1:11 pm
από litsa
άντε να γίνουν βήματα!!!