sfigmenoi mus
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Μάιος 18, 2012 11:02 pm
deep oscillation gnorizei kanenas an kanei douleia mas xalaronei tous mus sto podi kurios....
nikolaras έγραψε:Κ μενα οι μυες μου ειναι γαματα λες κ εχω λιωσει στην γυμναστικη σφιγκουν κ μετα οταν τους τεντωσω αρχιζει η δονηση το μονο που μ λειπει ειναι να εχω κ ηχο κλησης π 8α βγαινει απ το κωλο
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Εχω φριχτους πονους στο αριστερο ποδι απο τη συσπαση των μυων λογω σπαστικοτητας που με αναγκαζουν να εχω το ποδι μου μονιμα λυγισμενο οταν στεκομαι ορθια.Φανταστειτε τα ακροβατικα που κανω οταν παω στην τουαλετα και πρεπει να σκτεκομαι με το ενα ποδι ,να κρατιεμαι με το ενα χερι απο το νιπτηρα και με το αλλο να προσπαθω να κατεβασω το βρακι!!!Το χειροτερο παντως ειναι το ντυσιμο γενικως.Παιρνω miorel,sirdalud,lyrika,χωρις αποτελεσμα.Σκεφτομαι τις ενεσεις botox.
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:.Φανταστειτε τα ακροβατικα που κανω οταν παω στην τουαλετα και πρεπει να σκτεκομαι με το ενα ποδι ,να κρατιεμαι με το ενα χερι απο το νιπτηρα και με το αλλο να προσπαθω να κατεβασω το βρακι!!!
billios έγραψε:Το χειροτερο ειναι, οταν πηγαινουμε στις ΥΕ και αισθανομαστε σαν...ζωα στο τσιρκο !!! Πρεπει να εκτελεσουμε τα παραγγελματα των γιατρων, για να τους πεισουμε....για οσα ,ηδη,ξερουν...για οσα, φαινονται, ''δια γυμνου οφθαλμου''.....Σαν τις αρκουδες και τις μαϊμουδες, που γυριζαν με τους τσιγγανους, στις γειτονιες...καποτε !!!! ''Πώς κανει η Βουγιουκλακη?''....''πώς στολιζεται η κυρια στον καθρεφτη?''....κλπ !!!!΄Πού να τοξερα, τοτε , που ημουν παιδακι και χαζευα, που ενοιωθα...φοβο και οικτο, γι αυτα τα ταλαιπωρα ζωα...., πού να τοξερα, οτι , μια μερα, θα καταντησω κι εγω ετσι !!!!!Το ''ωραιο'' ειναι, οτι κανουμε αυτα τα ''νουμερα'', για να παρουμε λεφτα........για μια μπουκια ψωμι....!!!!!ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:.Φανταστειτε τα ακροβατικα που κανω οταν παω στην τουαλετα και πρεπει να σκτεκομαι με το ενα ποδι ,να κρατιεμαι με το ενα χερι απο το νιπτηρα και με το αλλο να προσπαθω να κατεβασω το βρακι!!!
Αυτη η ασθενεια σε μαθαινει νεα πραγματα,ανοιγει τους οριζοντες σου,σε εκπαιδευει σε νεες δραστηριοτητες π.χ κουτσο,τυφλο,μουγγο,πονω κ.α.
Ειναι σκετη οαση θα λεγα,αν περνεις και λεφτα απο αυτα ε! τοτε ανηκεις στους ημιθεους.
Υ.Γ. Μη με κραξεται,αστειευομαι φυσικα [ειναι κρυο βεβαια για αστειο μη πω παγωμενο]