Σελίδα 1 από 2
Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Δευ Απρ 16, 2012 9:52 pm
από Teo
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με Υγεία, που τόσο τη χρειαζόμαστε όλοι.
Θα ήθελα να απευθύνω ένα ερώτημα σε όσους έχουν κάνει επέμβαση αποκατάστασης της σωστής λειτουργείας των φλεβών τους στην Ελλάδα.
Ενδιαφέρομαι να κάνω και εγώ ο ίδιος την επέμβαση και έχω απορίες ως προς τα ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με γιατρούς του εξωτερικού. Επίσης θα ήθελα να μάθω εμπειρίες από άτομα που έχουν κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα και κυρίως ποια είναι τα συμπτώματα που φαίνεται να υποχωρούν. Συνεχίζοντας τις απορίες μου θα ήθελα να μάθω αν θεωρείτε οτι πρέπει να γινει η επέμβαση αρκετές φορές (πανω από 1) για να πεί κανείς οτι έχει θεραπευτεί απο τη ΧΕΝΦΑ. Τελειώνοντας τα ερωτήματα μου θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε και για το κόστος της επέμβασης (στη γνωστή σε όλους κλινική των Αθηνών)
Τα δικά μου συμπτώματα (αν μπορούν να χαρακτηριστούν συμπτώματα ΧΕΝΦΑ...) είναι διαταραχές της κύστης (δυσκολία στην έναρξη της ούρησης), ένα ανεπαίσθητο κάψιμο στις γάμπες (οχι συνεχές), ζάλη όταν γυρίζω το κεφάλι μου ψηλά και ένα γενικότερο αίσθημα κόπωσης. Αααα, να μην ξεχάσω και τα κρύα άκρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν.
Αν δε θέλετε να δώσετε τέτοιες πληροφορίες δημοσίως, θα το εκτιμούσα αν το κάνατε και σε προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ ξανά
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Απρ 19, 2012 1:02 pm
από Teo
Σε ευχαριστώ πολύ Petro για τις πολύτιμες πληροφορίες!
Εσύ έχεις κάνει ο ίδιος την επέμβαση?
Αλλος κανένας που να έχει κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα?
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Απρ 19, 2012 1:50 pm
από Teo
Τον ιδιο σκεφτομαι και εγω. Οχι οτι γνωρίζω και κανεναν αλλο στην Ελλάδα...
Σκεφτόμουν και για τον Sclafani αλλά πέρα από τα 2000 ακριβότερος, είναι και σχεδόν άλλα 2000 τα εισητήρια οι διαμονές κτλ κτλ
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 11:45 am
από Teo
Παντως φίλε Petro ενώ ακούω για πολλούς που έχουν κάνει επέμβαση στην Ελλάδα, δεν είδα να απαντάει κανένας και αυτό με αγχώνει λίγο πρέπει να ομολογήσω...
Εχω μιλήσει και εγώ με τον συγκεκριμένο γιατρό, αλλά ήθελα να ακούσω λεπτομέρειες και από ασθενείς.
Νομίζω πρέπει να τα ζυγίζουμε όλα από τη στιγμή που δεν είναι τίποτα σίγουρο ως προς το αποτέλεσμα, πόσο μάλλον στην περίπτωση της ΧΕΝΦΑ που όλοι παραδέχονται οτι είμαστε ακόμα στην αρχή των ερευνών και είναι πολλά ακόμα που δεν ξέρουμε.
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 3:03 pm
από κωστας
Πρωτος που εκανε επεμβασεις στην Ελλαδα ηταν ο καρκαλετσος,εκει την εκανα εγω πριν 1,5 χρονο οπως και οι περισσοτεροι ασθενεις...τωρα αν περιμενουμε να ολωκληρωθουν οι ερευνες σε 5-10 χρονια(τις καθυστερουν για καποιο λογο προφανως) θα ειναι αργα για πολλους...η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχει προβλημα πρεπει να το διωρθωσεις,δεν νομιζω να θελει κανεις να ζει με βουλωμενες φλεβες...
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 3:25 pm
από Teo
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να μαθώ και για εμπειρίες άλλων ατόμων πέρα από αυτές που αναφέρονται στο ιστορικό επεμβάσεων.
Εσύ είδες ουσιαστικό αποτέλεσμα; ανακοπή της εξέλιξης;
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 3:43 pm
από κωστας
Αδερφε εγω εχω σκπ 13,5 χρονια εχω μεγαλες δυσκολιες βαδισης και πολυ σπαστικοτητα...η χαρα μου μετα την επεμβαση κρατησε κανενα 4-μηνο,δλδ βελτιωθηκε η σπαστικοτητα,η ουρηση,η δυσκοιλιοτητα,οι διαταραχες υπνου εφυγαν οπως και τα μουδιασματα επισης πολυ μεγαλυτερη αντοχη στην ζεστη και πολλα αλλα,ενιωθα οτι δεν εχω σκπ παρολο που πηγαινα απο τοιχο σε τοιχο οταν περπατουσα...οταν σταματησα το salospir μετα απο μια βδομαδα επανηλθαν ολα τα συμπτωματα και εννοειται ειχα επαναστενωση...ευτυχως καταφερα και συγκεντρωσα χρηματα και θα την ξανακανω σε 20-30 μερες...νομιζω αξιζει τον κοπο!!!Οι βλαβες εννοειται οτι δεν μπορουν να αποκατασταθουν αλλα σιγουρα καποιες βελτιωσεις θα δεις και κυριως θα μπει ενα STOP στην καταρα!
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 3:56 pm
από soulla
ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑς..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑς ΠΟΥΜΕ ΘΟΔΩΡΗ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙς ΝΑ ΧΑΣΕΙς ΚΑΤΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙς

Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 8:08 pm
από pelopidas
κοιτα δεν μιλαμε, αφενος γιατι ειμαστε (δοξα τω θεω) καλα και αφετερου γιατι τωρα περιμενουμε να αρχισουν τα πυροτεχνηματα!
Re: Ερώτηση για επέμβαση ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Απρ 20, 2012 10:17 pm
από Teo
Τα δικά μου προβλήματα δεν είναι τόσο σοβαρά. Θέλω να πώ οτι δεν αντιμετωπίζω κινητικά όπως ουτε και σπαστικότητα, αλλά θέλω να προνοήσω για να προλάβω το χρόνο. Για τα πυροτεχνήματα και εγώ το πιστεύω pelopida, απλά ηθελα να μάθω και μερικές παραπανω εμπειρίες συγκεκριμένα για τον γιατρο που συζητάμε για Ελλάδα.
Δεν έχω διαβάσει τόσο όσο εσυ και είμαι σίγουρος για αυτό. Από την άλλη όμως οι γνώσεις μου στη φυσική των ρευστών είναι τέτοιες που με κάνουν να πιστευω στη συγκεκριμένη θεωρία η οποία είναι στην ουσία εφαρμογή κανόνων φυσικής.
Τελικά πιστεύω οτι ο καθένας από εμάς (όπως έχει ειπωθεί ξανά μέσα στο φόρουμ) πρέπει να γίνει γιατρός του εαυτού του και να πάρει μόνος του τις αποφάσεις μόνο αν είναι έτοιμος να αποδεχτεί και τις συνέπειες τους.