• Ομοιοπαθητική και ΣΚΠ

  • Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #60368  από eirini
 Τρί Σεπ 20, 2011 11:01 pm
Επειδή δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο σχετικό θέμα το αναφέρω εδώ..
Ξέρει κανείς για ομοιοπαθητική? Τι κάνεις ακριβώς, αν βοηθάει, αν ξέρουμε κανένα καλό ομοιοπαθητικό, καιγενικά οτιδήποτε σχετικό??
 #60370  από arianne
 Τρί Σεπ 20, 2011 11:46 pm
ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ.ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ Κ ΕΚΑΝΕ ΡΕΒΙΦ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΔΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ,Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΩΣΕΙΣ..
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ..
ΠΗΓΑ Κ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ(ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ).ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΧΑΠΙ,ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΝΤΑ(ΠΧ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ..
ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΝΙΖΑ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ..ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΕΔΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΑΛΛΟ,ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ(ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ)ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ..
ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ..
 #60421  από Gorge
 Τετ Σεπ 21, 2011 6:26 pm
για σας εγω κανω ομοιοπαθητικη τρια χρονια και εχω διαφορα στη μαγνιτηκη και στις παρενεργιες της αβονεξ στο θεμα της ψηχολογικης διαθεσης με εχει σοση αλα βρηκα γιατρο απο το συλλογο ομοιοπαθητικων καλη σηνεχια
 #60424  από eirini
 Τετ Σεπ 21, 2011 7:05 pm
Σαε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πίστευα όμως Gorge οτι αν κάνεις ομοιοπαθητική σημαίνει οτι παίρνεις απόφαση να σταματήσεις τη θεραπεία που κάνεις με φάρμακα, όχι?
podiki μπορείς μήπως να μου δώσεις ένα παράδειγμα απο αυτά που κάνετε? Για παράδειγμα σου χορηγεί άλλα φάρμακα, απλά συζητάτε, δίνει σημασία σε συγκεκριμένες τροφές ή είναι κατι τελείως άσχετο?
Sorry για τις ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα απο ομοιοπαθητική.
 #60428  από Gorge
 Τετ Σεπ 21, 2011 7:47 pm
eirini έγραψε:Πίστευα όμως Gorge οτι αν κάνεις ομοιοπαθητική σημαίνει οτι παίρνεις απόφαση να σταματήσεις τη θεραπεία που κάνεις με φάρμακα, όχι?

οχι βεβεα η ενεση δεν διακοπετε ουτε τα σημπλιροματα διατροφης που πρεπη να περνομε η ομοιοπαθητικη βοηθαει να διναμονη η αμηνα του οργανησμου και τα λευκα αιμοσφερια που ηταν χαμιλα εχουν παη στο φισηολογικο καλο ειναι να την πηστεψετε για οτι αλο σας σημβενη και να μην καταναλοσετε ξανα χυμικο εκτος της παθισης
 #97791  από VASILIS
 Πέμ Δεκ 12, 2013 7:03 am
Ειρήνη καλημέρα.
Κάνω οιμοιοπαθητική πέντε χρόνια τώρα, και σε διάφορα παθολογικά έχω δει ριζικές αλλαγές.
Λες για τον καφε.
Μα δεν σου τον κόβει, απλά πίνεις πλέον ντεκαφεινέ!
Πιστεψε με, δε θα σου λείψει, και αυτό σου το λέει ένας "αλκοολικός του καφέ τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα (δυο λίτρα καφέ ημερησίως σου λέει κάτι;).
Την αγωγή ΔΕΝ τη σταματάς.
Προσωπικά, επειδή παίρνω ένα κάρο διαφορετικά φάρμακα συν τις ενέσεις που κάνω, η ομοιοπαθητική με βοήθησε και με βοηθά να συνέρχομαι σαν οργανισμός από το "σοκ" της χημείας.
Ο ομοιοπαθητικός πρέπει να γνωρίζει ΟΛΟ το ιστορικό σου για να σε εντάξει σωτά στην οποια αγωγή και πίστεψε με το κάνει.
 #102791  από VASILIS
 Πέμ Μάιος 15, 2014 1:46 pm
Να σου προτείνω αλλά που μένεις;
Για Θεσσαλονίκη έχω.
 #102796  από Κώστας
 Πέμ Μάιος 15, 2014 2:13 pm
Το έχουμε ξαναπεί. Η νόσος είναι σαν το δαχτυλικό αποτύπωμα. Κάτι που βοηθά κάποιον μπορεί να μην έχει την παραμικρή επίδραση σε κάποιον άλλο. Συμπέρασμα. Αν αντέχετε οικονομικά, δοκιμάστε όσο περισσότερα μπορείτε. Προσπαθήστε ν΄ αποφύγετε μόνον όσους υπόσχονται εύκολα πολλά.
 #102799  από Βασιλικη T.
 Πέμ Μάιος 15, 2014 3:53 pm
VASILIS έγραψε:Να σου προτείνω αλλά που μένεις;
Για Θεσσαλονίκη έχω.

Αθήνα μενω... ο πατερας μου εκανε πολυ παλια με μια Κεδικγιαννη αλλα δεν γνωρίζω αν πχ ενας ομοιοπαθητικος είναι για όλους ή είναι άλλοι για σκπ και αλλοι πιο γνωστες σε άλλες νόσους...