• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69641  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 31, 2012 11:37 pm
kate2002 έγραψε:μη διαμαρτυρομαστε τοοοοοοοοσο πολυ. εδω που φτασαν τα χαλια μας, φταιμε κι εμεις. οχι, μαζι δεν τα φαγαμε. φταιμε γιατι επιτρεψαμε να γινεται παρτυ ομως, και δεν αντιδρασαμε, επειδή δε μας ακουμπουσε. τωρα μας χρεωσαν το λογαριασμο και μας τσουζει...άδικο; μέγα. όμως κοντός ψαλμός αλληλούια: προσεχως εκλογες: να στειλουμε στο διαολο οσους μας δουλευουν, οσους μας βιαζουν και εχουμε το θρασος να μη το φχαριστιομαστε.
ναι, πρεπει να διαμαρτυρηθούμε. και στο δρομο, και στο πεζοδρομιο, και στο διαδυκτιο, και στη δουλεια. ομως, ολα βρωμαν, ολα σκαρτεψαν. ολοι τα παιρνουν; οχι. αλλα οσοι το κανουν, καναν μεγαλη ζημια... φτασαμε να κοιταει ο ενας τον αλλο με μισο ματι και μίσος-το λιγοτερο. ο δημοσιος υπαλληλος τον ιδιωτικο και τουμπαλιν, ο υγιης τον αρρωστο!!!! ο ένας τον άλλον.... οι γερμανοι εχουν το 2011 7,5% ανεργία! εγκρίθηκε σε ολους αυξηση το λιγοτερο 6,3%!!! φυσικα, χρωσταν την καλοτυχια τους στη μαυρη μερα(ζωή) των γουρουνιων του νοτου, που Ούααα!!! εχουμε τα σκήπτρα, ... της κατρακύλας. ποια δωρεαν επεμβαση ονειρευομαστε;;;; θα ουρλιάααξω! αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
εδω δεν εχουμε τα βασικα!!!! περιμενω να κολλησουν την ιωση οοοολα τα παιδια μου να παω στον παιδιατρο!!! ή θα παω μονο το ένα! εξετάσεις; αμοιβη γιατρου; φαρμακα; ο εοπυ στην περιοχη μου δεν εχει νευρολογο, δεν εχει ορθοπαιδικο, κι εχει 2 παιδιατρους σε οοοολη την ηπειρο!
μεθαυριο εχει εκλογες. θελουμε ανασταση; θελουμε ανασυγκροτιση του κρατους; να παμε οοοολοι να ψηφισουμε. απο το τι θα ψηφισουμε, εξαρταται η ζωη μας πια. ο καθενας μας θα ειναι υπευθυνος και υπόλογος για τη σταση του. εχουμε μια ευκαιρια. μία, πριν παμε πιο κατω...
ΦΙΛΕΝΑΔΑ.....ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #69645  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 12:18 am
Hans Chr. Andersen έγραψε:Άννα, μου επιτρέπεις να σου κάνω μια ερώτηση, έτσι;
Στην (ή παρά την, εξαρτάται από την απάντησή σου) οικονομική κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή, αν για οποιονδήποτε λόγο είχες πειστεί ότι η επέμβαση θα σε βοηθούσε σημαντικά στην σκλήρυνση, τι θα έβαζες πρώτο στις διεκδικήσεις σου; να μη σου κόψουν το επίδομα ή δωρεάν επέμβαση;
Και τα δυο, φυσικα !!!!!! Γιατι ομως, το ενα να αποκλειει το αλλο????? ΚΑΙ τα δυο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μερος της ''φροντιδας'' του κρατους προς τους πασχοντες !!!!Σ'ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ..ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΩΡΕΑΝ..... Γενικα, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ!!!!Αν καποιος δεν θελει τις κινητοποιησεις και τις διαμαρτυριες, απλως δεν συμμετεχει !!!!!!Δεν ειναι αναγκη να αποπροσανατολιζει τη συζητηση !!!!!!!!
 #69647  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 1:12 am
Hans Chr. Andersen έγραψε:Δεν είπα ότι η διεκδίκηση του ενός αποκλείει την διεκδίκηση του άλλου, όμως όταν διεκδικείς κάποια πράγματα από μια κυβέρνηση, μη γελιόμαστε, ουσιαστικά παζαρεύεις, έτσι δεν είναι; όταν παζαρεύεις, βάζεις προτεραιότητες.
Πέρα από αυτό, αν είχες πεισθεί ότι η επέμβαση θα σε σε βοηθούσε σημαντικά στην σκλήρυνση, θα διεκδικούσες ότι διεκδικούσες, έχοντας μέσα στο μυαλό σου ότι η επέμβαση είναι πολύ πιθανό να μειώσει το βαθμό αναπηρίας σου και άρα να αυξήσει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα να σου κόψουν (από) ότι σου δίνουν σαν ασθενή με σκλήρυνση.
Γι' αυτο σε ρώτησα τι θα έβαζες σαν προτεραιότητα, την δωρεάν επέμβαση ή να μη σου κόψουν (από) τα επιδόματα;
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!! ΔΕΝ θελω να βελτιωθω...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩ...!!!!! Θελω μονο ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ..για να μη χασω το επιδομα !!!!! Ειμαι τεμπελα..χωρις προσοντα...και...ευτυχως που ο καλος θεουλης μου εστειλε μια αρρωστια και μπορω να τσιμπαω ενα επιδοματακι ............... ΕΛΕΟΣ....ΕΛΕΟΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ΑΝΤΙΟ.....κυριε...Hans......ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΣ......σε καθε...μορφη σας....!!!!!
 #69651  από billios
 Κυρ Απρ 01, 2012 2:13 am
Ε οχι και υποδειγματικο το κρατος των γερμανων ρε φιλε, για ξανα δες το.

Χανς σε παρακαλώ μην κουραστείς να γραφεις.Χαιρομαι που είσαι μια δυνατή φωνή λογικής εδώ μέσα. Και σε ευχαριστώ που αντιμετωπίζεις όλους αυτούς τους <<αυτοανοσακηδες ασθενεις>>

Φιλε σορυ που σε προσγειωνω αλλα μαλλον δεν εχεις παρεις μυρωδια τι γινεται με μας τους αυτοανοσακηδες ασθενεις.

Να σου θυμισω...
-Δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν...δεν είναι το ζητούμενο μου!-
Petro!
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νερολογία-ΧΕΝΦΑ-ΣκλήρυνσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 20, 2012 8:00 pm

MAria μην το συνεχίζεις διασυρεσαι.Όλοι έχουμε καταλάβει τις προθέσεις σου και τις προσπαθείς να περάσεις μέσα στην κοινότητα.

Δε γουσταρω αλλη κοντρα,βαρεθηκα,καλο ειναι που γουσταρεις τα λεγομενα καποιου και τασεσαι στο πλευρο του.Δε γουσταρεις να συστηθεις ουτε για τους τυπους, κανενα προβλημα, αλλα αν μπεις στο κοπο να ξαναδεις πως μπηκες και πως απαντας μεχρι τωρα θα καταλαβεις τι θελω να σου πω.
 #69653  από kate2002
 Κυρ Απρ 01, 2012 9:33 am
Petro!:
φυσικα και ΔΕΝ συγκρινεται η γερμανικη παραγωγη με όποιας ψαροκωσταινας... όπως άλλωστε ειπε και η άγγελα τις προάλλες, η κριση στην ελλαδα ειδικα, απεφερε αρκετα δις στη δικη τους οικονομια. γιαυτο και αλλωστε υποχρεωνουν λαους να συνεχιζουν πολιτικες που επι διετιας τουλαχιστον ειναι το λιγοτερο αναποτελεσματικες. αν εγω δανειζομουν με 1.5% (γερμανια νωριτερα) φυσικα και θα επεμενα να δανειζω με τα δανεικα μου καποιον με 7-8-κλπ% !!! και μην ξεχναμε: η γερμανια ξεκινησε χωρις χρεη απο τον β παγκοσμιο, και απορροφισε μια αν.γερμανια με κλειστη-χωρις χρεη οικονομια, και δεν αποζημιωσε ουτε καν τα υπογεγραμενα "υποχρεωτικα δανεικα" που αρπαξε. μας υποχρεωνουν να ειμαστε η 2η χωρα σε εξοπλισμους παγκοσμιως!!!! και να δουλευαν; (βλ.υποβρυχια) ...φυσικα και θριαμβευει η οικονομια της. αφου με χιλιους τροπους λεηλατει λαους. έτσι, απο περιεργεια, τα χρυσα των εβραιων που έγιναν σαπουνι για το καλο της ανθρωποτητας τι απεγιναν;
ασχετο: τα "λαδωτηρια" που λαδωσαν τις ¨διεφθαρμενες οικονομιες" σαν τη δικη μας τι γίνονται; να μην επεκταθω άλλο... αποψή μου: οτι εκανε η γερμανια επι χιτλερ στην ευρωπη, το ιδιο κανει και σημερα, με πιο αναιμακτους τροπους, το ιδιο φρικιαστικους.

να πω την άποψη μου για το επιδομα; πριν μαθω τι εχω, προ συμπτωματων-προ διαγνωσης-προ όποιας αδυναμιας ειχα περιστασιακα ή απεμεινε ως τωρα, ιδεα δεν ειχα για επιδοματα... ομως επρεπε να παρω καποιον για βοηθεια στο σπιτι για καποιο διαστημα- επρεπε να κανω την επεμβαση-δε με καλυπτει η αυτοανοσια- πρεπει να παιρνω καποια συμπληρωματα- δεν χορηγουνται απο ταμειο... και με το μισθο μου σημερα, ναι το επιδομα εχει αξια στην καθημερινοτητα μου... θα προτιμουσα ομως να μπορω να διατηρω όλα τα παραπανω χωρις αυτο, με την χορηγεια του ταμειου μου. αλλα δε γινεται, ουτε το ενα, ουτε το άλλο δυστυχως...
 #69657  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 01, 2012 11:53 am
Petro! έγραψε:Χανς σε παρακαλώ μην κουραστείς να γραφεις.Χαιρομαι που είσαι μια δυνατή φωνή λογικής εδώ μέσα. Και σε ευχαριστώ που αντιμετωπίζεις όλους αυτούς τους <<αυτοανοσακηδες ασθενεις>>
Άρχισαν πάλι να συγκεντρώνονται αυτόκλητοι προσβλητικοί τιμητές;

"ΑΥΤΟΑΝΟΣΑΚΗΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ"; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Και για να'χουμε καλό ρώτημα, εσύ πως αυτοαποκαλείσαι;
billios έγραψε:Δε γουσταρεις να συστηθεις ουτε για τους τυπους, κανενα προβλημα
Μεγάλο πρόβλημα billy, όταν προσβάλλεις με κουκούλα είσαι κοινός προβοκάτορας.
 #69662  από billios
 Κυρ Απρ 01, 2012 12:51 pm
Οσο αναφορα τις κοντρες μιλαω γενικα,θα εχεις δει πως κατα καιρους υπαρχουν και δεν βγαζουν και κατι κερδοφορο ως επι το πλειστον.
Δεν εχω ζησει στη γερμανια αλλα η μεση εκπαιδευση που εχω στην ιστορια [παλαιοτερη και νεοτερη] μου επιτρεπει νομιζω να εχω μια διαφορετικη γνωμη [εστω και απ'εξω].Δεν ειναι κακο,απλα ισως τα βλεπω απο μια αλλη οπτικη.

-Όσον αφορά τους αυτοανοσακηδες ασθενείς αν παρατήρησες το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά οπότε αλλάζει άρδην το νόημα(και για να γίνω αντιληπτός εννοώ τους υποτιθέμενους ασθενείς που δεν είναι άλλοι από τους <<αγαπημένους>> μας νευρολόγους.)Δηλαδή πως γίνεται να σου μιλούν με ιατρική ωρολόγια και να υποστηρίζουν την αυτοανοσια?Εσυ μπορείς?Εγω όχι.-

Ειναι δυσκολο να καταλαβω οταν μιλας με γριφους,μη ξεχνας οτι δεν γνωριζομαστε για να ξερω τον τροπο που θελεις να εκφραστεις,προσπαθω ομως να το κανω.Πραγματι αυτο που ηθελες να πεις δεν εχει σχεση με οτι καταλαβα.

-Ποσταροντας μου το ως άνω κείμενο δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις. Υπονοείς ότι ήθελα κόντρα.Αμα κάτσεις και διαβάσεις τα επιχειρήματα της Μαρίας και του Χανς σε αυτή την συζήτηση ακόμα και νευρολόγος να ήσουν θα είχες σκίσει τα πτυχία σου και θα αναρωτιόσουν αν τόσα χρόνια σε σπουδάζαν τσάμπα.-

Δεν εχω τοσες γνωσεις για να τους παρακολουθω στενα σε οτι λενε,παρολαυτα εχω ''παρει'' πραγματα και απο τους δυο,δεν εχω σαφη αποψη οποτε δεν χωνομαι μεσα-μεσα [αυτο δεν ειναι μομφη για να εξηγουμαι]
Εγω τουλαχιστον καταλαβα πως ψηνοσουνα για εναν δυναμικο αντιλογο! [με την μαρια]
Οσο για το πρωτοκολλο,πραγματι δεν υπαρχει,ωστοσο θα εχεις δει ομως πως ατυπα υπαρχει.Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως,καλα κανεις και διατηρεις την ανωνυμια σου και διαφυλατεις την ηρεμια σου οπως εσυ νομιζεις καλλιτερα,το θεμα ειναι οτι μπηκες με φορα,δικη μου διαπιστωση αυτη.
 #69663  από κατερινα 55
 Κυρ Απρ 01, 2012 12:55 pm
Petro! έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν...δεν είναι το ζητούμενο μου!
Χανς σε παρακαλώ μην κουραστείς να γραφεις.Χαιρομαι που είσαι μια δυνατή φωνή λογικής εδώ μέσα. Και σε ευχαριστώ που αντιμετωπίζεις όλους αυτούς τους <<αυτοανοσακηδες ασθενεις>>
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ!!!!
 #69669  από LL--MM
 Κυρ Απρ 01, 2012 1:30 pm
Aφού "αποφασίστηκε" το θέμα των υπογραφών, θα τολμήσουμε ναρωτήσουμε μερικά πράγματα...

Ομολογουμένως, οι χαρακτηρισμοί σαφώς κάθε άλλο παρά συμβάλλουν σ'ενα ήπιο κλήμα απαραίτητο σε μια ομάδα αλληλεγγύης. Εκείνο που φαίνεται περίεργο είναι ότι καποιοι θέλουν να θέσουν "παζάρια" με την ...κυβέρνηση, η οποία όπως και να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή, κωφεύει στα πάντα:

Είτε στα συλλογικά αιτήματα που αφορούν τους ασθενείς γενικά όσον αφορά στα επιδόματα, και, όπως και να το κάνουμε, ούτε η σκπ είναι η μόνη αναπηρία στον καθ'ολά επαίστχυντο ΕΠΠΠΑ:

Το να περιοριστούμε να "παζαρεύουμε" την όποια μέθοδο, οσοδήποτε σωστή, αφήνοντας στην τύχη τους όσους πασχουν ήδη από πρωτευόντως προϊούσα μορφή επειδή εμείς ΘΑ καταφέρουμε ΙΣΩΣ, κάποτε (κι εφ όσον μας αφήσουν να κάνουμε την επέμβαση) να ξέρουμε ότι αποφύγαμε τη μορφή αυτή διότι σταματήσαμε την όποια εξέλιξη της σκπ, σημαίνει ότι δε μας αφορά, έτσι;;;

Αν διαβάσαμε καλά το τί έγινε με το αίτημα στο ΚΕΣΥ, επιφανή μελη του φόρουμ εκείνου δήλωσαν ότι "ΕΦΑΓΑΝ ΧΟΝΔΡΗ ΠΟΡΤΑ". Το σύστημα αυτό δε σηκώνει παζάρια: αντίθετα, ένα τέτοιο "παζάρι" θα του δώσει άλλοθι να μην κάνει τίποτα για τα θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, την επιβίωση, δηλαδή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΜΑ/ΧΕΝΦΑ. διότι απλούστατα, δεν απαντούν στις ίδιες ανάγκες...

Και δεν κατάλαβε καλά η γιαγιά: Ορισμένοι εδώ μέσα θεώρησαν θεμιτό να εκτιμούν την οικονομική κατάσταση του καθενός μας με βάση του πόσα θα μπορούσαμε να διαθέσουμε για τη ΧΕΝΦΑ; Δηλαδή, πρώτα μας είπαν ότι δεν είναι ο Βενιζέλος κι ο Λοβέρδος, μετά θεώρησαν ότι ...ειμαστε ΕΜΕΙΣ οι προαναφερόμενοι, επειδή δε φωνάζουμε αρκετά...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Απρ 01, 2012 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14