• Γειά Χαρά σε όλους ! !

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #76752  από Maraki28
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:22 pm
Τα συμπτώματα και οι εξετάσεις σου μου θυμίζουν απόλυτα τη δική μου περίπτωση. Ακριβώς έτσι ξεκίνησα κι εγώ, μόνο 3 εστίες στη μαγνητική και όλα τα υπόλοιπα καθαρά! Όμως η κλινική μου εικόνα μαύρα χάλια χωρίς να είμαι καθόλου μα καθόλου αγχωτική. Ο γιατρός μου ήταν της άποψης να ξεκινήσω AVONEX μαζί με MODIODAL(χάπια για τη χρόνια κόπωση), για αντικαταθλιπτικά ούτε λόγος θεωρεί ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει! Ευτυχώς από τότε που ξεκίνησα τη θεραπεία έχω βελτιωθεί κατά :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: πολύ αν εξαιρέσεις κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ειδικά με τον καύσωνα που κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και έχω παραπάνω μουδιάσματα.
Καλή ψυχολογία και να ακούς το σώμα σου αυτές είναι οι συμβουλές του κι εγώ τις τηρώ κατά γράμμα μαζί με τη θεραπεία μου εννοείται. Τέλος Σεπτέμβρη πάω για μαγνητική και είδομεν!
Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά και προς Θεού όχι άγχος σε σκοτώνει αργά και βασανιστικά :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #135821  από Νικος13
 Τρί Μαρ 14, 2023 5:42 pm
Και εγώ στην ίδια ηλικία διαγνωστικα με ΣΚΠ και τώρα την εχω 7 χρόνια. Στην αρχή πολύ δύσκολο να γίνει και σε εμένα η διάγνωση. Και εγώ επίσης 3 ενεργές εστίες στον εγκέφαλο και αυχένας καθαρός. Τωρα ειμαι σε αγωγη και σε αυτά τα 7 χρόνια μόνο ένα επεισόδιο και τα μουδιασματα είναι συνήθεια πλέον.συμβουλη η μόνη που μπορώ να δώσω επειδή και εγώ ΗΜΟΥΝ αγχώδης μακριά άγχος η πολύ σωματική κούραση ο ήλιος και κοντά η βιταμίνη D η καλή ψυχολογία και η θετική σκέψη.