• Νέο μέλος στο φορουμ αλλά και με ΣΚΠ

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #135597  από Takis1984
 Τρί Νοέμ 01, 2022 9:28 pm
Καλησπέρα παιδιά σ όλους,

Εδώ και ένα χρόνο διαγνώστικα με ΣΚΠ, τεράστιο σοκ στην αρχή είμαι 38 ετών, έπεσα σε κατάθλιψη και φοβίες όμως τώρα το έχω πάρει αρκτετά αισιόδοξα και συνέχιζουμε. Παρεμπιπτόντως συμπτώματα δεν έχω πάρα μόνο ένα επεισόδιο με έντονους ιλίγγους για ένα 10 ήμερο. Στην συνέχεια μετά από μαγνητική βρέθηκαν κάποιες εστίες αλλά όλες ανενεργές, όμως μετά από ένα 3 μηνο βρέθηκαν σε νέα μαγνητική 2 ενεργές εστίες.Από τον Ιούνιο ξεκίνησα αγωγή με το Tecfidera γενικά δεν έχω σπουδαίες παρενέργειες, μόνο ένα κάψιμο αλλά σε συνδυασμό με το σαλοσπιρ σταμάτησε και αυτό.Με παρακολουθεί μια εξαιρετικός ιατρός αλλά και άνθρωπος που έχει πόλυ μεγάλη αυτό από το Αιγινητείο η κυρία Ευαγγελοπούλου.
Γενικά πέρασα πολλά όπως φαντάζομαι όλοι μας εδώ και θέλω να ευχηθώ κουράγιο, υγεία και να μην μας παίρνει από κάτω... :smile-muscle: :smile-muscle: :emojis-10: :emojis-10:
 #135599  από Vasiliki84
 Τετ Νοέμ 02, 2022 9:08 am
Καλημέρα, κι εγω διαγνωσθηκα πολυ προσφατα...38 κ εγω...στο αιγινητειο μου εκλεισαν ραντεβού...του χρόνου. Την Ευαγγελοπούλου τη βρίσκει κανεις και ιδιωτικα; Καπου ειδα για ιατρείο στο κολωνακι.
 #135600  από Takis1984
 Τετ Νοέμ 02, 2022 12:12 pm
Καλημέρα έχει ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι μπορείς να κλείσεις ραντεβού μαζί της για πολύ πιο γρήγορα και εμένα μου είχαν πει για ραντεβού στο νοσοκομείο αρκετούς μήνες μετά.
 #135601  από Gianna
 Τετ Νοέμ 02, 2022 1:00 pm
Καλώς ορίσατε και οι δύο στο Φόρουμ!

Ως πιο παλιοί στο ms club αυτό που θα θέλαμε να σας πούμε είναι ότι πλέον υπάρχει πληθώρα προσεγγίσεων για τη Σκλήρυνση.
Υπομονή θελει και ψάξιμο με ψυχραιμία, μελέτη, ερωτήσεις σε ειδικούς και αυτοπειθαρχία.

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερες αναρτήσεις θα βρείτε πολύ υλικό για μελέτη! Επίσης και στο Facebook υπάρχουν ομάδες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό!

Άξονες σας θα είναι η ιατρική προσέγγιση, η δυνατή ψυχολογία, η άσκηση, οι βιταμίνες και η διατροφή!

Ευχές για επαναφορά σε πλήρες status υγείας!!

:smile-flower: