• Αποτελέσματα μαγνητικής

  • Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #135384  από Dia37
 Τετ Ιούλ 20, 2022 3:05 pm
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες

Έκανα μαγνητική και πήρα τα αποτελέσματα. Έχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό αλλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας μιας και προφανώς πολλοί από εσάς έχετε ήδη κάνει αρκετές.
Γράφει λοιπόν " ολιγάριθμες στικτες εστίες αυξημένης έντασης σήματος στην 3D flair ακολουθία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων, χωρίς ειδικούς απεικονιστικός χαρακτήρες, αμφιβόλου κλινικής σημασίας"
Ο λόγος που την έκανα ήταν ότι μια μέρα με έπιασε ταραχη, μουδιάσε λίγο το δεξί μου χέρι και το δεξί μου πόδι και έπαθα σύγχυση. Γενικά έχω αναιμία, χαμηλό σίδηρο, Β12 και β6.
Αν θέλετε να μου πείτε μια άποψη καλοδεχούμενη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dia37 την Τετ Ιούλ 20, 2022 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #135387  από Hlias
 Τετ Ιούλ 20, 2022 6:13 pm
Καλησπέρα ! τα ίδια έγραφε και της κοπέλας μου 2 χρόνια πριν που εμφανίστηκε το πρώτο σύμπτωμα ! Λογικά ο γιατρός αν δν έχεις συμπτώματα η κάτι άλλο θα σ πει να κανείς μια επαναληπτική σε 6 μήνες για να δει αν έχεις διαφοροποίηση στς εστίες ! Δν χρειάζεται να αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε ! Εμείς είμαστε 2 χρόνια τώρα μια χαρά απλά κάνουμε μέρα παρά μέρα μια ένεση :) ελπιζω αυτό να ήταν απλά ενα καμπανάκι για να αρχίσεις να προσεχείς τον εαυτό σου !! Καλή συνέχεια :)
 #135388  από Dia37
 Τετ Ιούλ 20, 2022 7:07 pm
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εύχομαι το καλύτερο σε σένα και την κοπέλα σου
 #135399  από maraki0001
 Σάβ Ιούλ 23, 2022 1:58 pm
Είχα τα ίδια αποτελέσματα με εσένα πριν ένα μήνα χωρίς κλινικά συμπτώματα με ελάχιστες εμβοες.η νευρολόγος μου είπε να ξεχάσω ότι είδα Κ για τα τυπικά να κάνω επανέλεγχο σε 1 χρόνο.Την ρώτησα τι μπορεί να προκαλέσε τις αλλοιώσεις κ μου είπε μπορεί να τα έχω από μικρή τώρα είμαι 37.Ίσως είναι κάποια αγγειακια που πιάνει ο τομογράφος Ίσως ημικρανίες κτλ.Εγω επειδή ανεβάζω εύκολα παλμούς κ ο πατέρας μου είχε ιστορικό με εγκεφαλικό καλου Κακου το ψάχνω κ καρδιολογικα αυτές τις μέρες.εκανα 4 καρδιογραφματα φυσιολογικά και υπέρυχο και τριπλέξ καρωτιδων αψογα.θα βάλω κ χολτερ για 48 ώρες μπας κ βρούμε γιατί αυξανω παλμούς γιατί αν έχω τέτοια αύξηση στα 37 αργότερα τι θα γίνει.;