• Μόνιμο μούδιασμα?

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #135318  από kiriaki83
 Τρί Ιουν 28, 2022 8:25 pm
Καλησπέρα σας! Νέα στο φόρουμ αλλά διάγνωσμένη εδώ και 11 χρόνια. Όλα καλά όλα αυτά τα χρόνια εκτός από μια μικρή απώλεια όρασης στο ένα μάτι. Τους τελευταίους 7 μήνες έχω μια μικρή σπαστικότητα και μόνιμο μούδιασμα από τους μηρούς και κάτω και ιδιαίτερα στις πατούσες. Μάλλον το παντρεύτηκα. Είχε κανείς κάτι παρόμοιο; Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει ή έστω να βελτιωθεί; Ευχαριστώ! :emojis-8:
 #135319  από Στάθης
 Τετ Ιουν 29, 2022 11:22 pm
kiriaki83 έγραψε: Τρί Ιουν 28, 2022 8:25 pm Καλησπέρα σας! Νέα στο φόρουμ αλλά διάγνωσμένη εδώ και 11 χρόνια. Όλα καλά όλα αυτά τα χρόνια εκτός από μια μικρή απώλεια όρασης στο ένα μάτι. Τους τελευταίους 7 μήνες έχω μια μικρή σπαστικότητα και μόνιμο μούδιασμα από τους μηρούς και κάτω και ιδιαίτερα στις πατούσες. Μάλλον το παντρεύτηκα. Είχε κανείς κάτι παρόμοιο; Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει ή έστω να βελτιωθεί; Ευχαριστώ! :emojis-8:


Να βελτιωθεί σίγουρα ! Η μέριμνά μας είναι να πράττουμε καθημερινά συνήθειες που βοηθούν το σώμα μας αλλά και την νόησή μας να βελτιώνεται.
Αν είμαι μουδιασμένος, εστιάζομαι στο να με ξεμουδιάσω από διάφορες τοξικές ουσίες και τοξικές σκέψεις που με κάνουν να νιώθω χειρότερα. Η καθημερινή άσκηση και διατάσεις επίσης με βοηθούν πολύ σε τέτοια θέματα και κρατούν τους νευράξονες υγιή δίνοντας την πιθανότητα και πλήρης ιάσεως. Γνωρίζουμε ότι η μυελίνη επαμυελώνεται καθημερινά στο σώμα μας. Απλά εμείς δεν την αφήνουμε (και οι συνήθειες μας).
 #135320  από kiriaki83
 Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:17 pm
Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. 😊