• καλή αρχή για που???

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #128064  από marykif
 Σάβ Μάιος 27, 2017 9:32 pm
...καλή αρχή για που????? Πριν 2 ακριβώς χρόνια στο ίδιο μέρος...την ίδια μέρα.. στις 27 Μαϊου... 2015 έγραψα το πρώτο μου μνμ....εντελώς συμπτωματικά βρεθηκα στον ίδιο χώρο μετά από 2 χρόνια με τελείως όμως δαφορετική ψυχολογία μετά από μια πολύ δραστήρια μερα, με το αγόρι μας να παίζει δίπλα μου και με τον άντρα μου να διαβάζουμε τα μνμ που έγραφα τότε (που δεν τα είχε διαβάσει) και να κλαίμε και οι δύο..πόσα πράγματα πέρασαν μπροστά από τα μάτια μας..πόσα πράγματα ζήσαμε ..πόσο έχει αλλάξει η σχέση μας.. πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε..στόχοι προτεραιότητες.. πόσο πιο δυνατοί νιώθουμε ..τίποτα δεν είπαμε μόνο και οι δυο αγκαλιάσαμε τον ΑΓΓΕΛΟ μας!!!
 #128065  από Στάθης
 Δευ Απρ 19, 2021 4:22 pm
marykif έγραψε:...καλή αρχή για που????? Πριν 2 ακριβώς χρόνια στο ίδιο μέρος...την ίδια μέρα.. στις 27 Μαϊου... 2015 έγραψα το πρώτο μου μνμ....εντελώς συμπτωματικά βρεθηκα στον ίδιο χώρο μετά από 2 χρόνια με τελείως όμως δαφορετική ψυχολογία μετά από μια πολύ δραστήρια μερα, με το αγόρι μας να παίζει δίπλα μου και με τον άντρα μου να διαβάζουμε τα μνμ που έγραφα τότε (που δεν τα είχε διαβάσει) και να κλαίμε και οι δύο..πόσα πράγματα πέρασαν μπροστά από τα μάτια μας..πόσα πράγματα ζήσαμε ..πόσο έχει αλλάξει η σχέση μας.. πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε..στόχοι προτεραιότητες.. πόσο πιο δυνατοί νιώθουμε ..τίποτα δεν είπαμε μόνο και οι δυο αγκαλιάσαμε τον ΑΓΓΕΛΟ μας!!!
Απίστευτο, μαγικό, ο χρόνος περνά, τα γεγονότα σαν σύννεφα διαπερνούν τον Ουρανό της Ψυχής μας. Στο Ουρανό είναι η βάση μας και Εδώ, μόνο Δύναμη, Σοφία, Αγάπη και εκβαθυμένη Χαρά αντλούμε από όλα αυτά που σαν συμβαίνουν. Οι άνθρωποι δίπλα μας, οι Άγγελοι, συνοδοιπόροι στον Ουρανό, κομμάτι του Εαυτού μας, σαν προσπαθεί η Ζωή μέσα από τις Ψυχές να νιώθει και να βιώνει την μία Ουσία της Εδώ, για πάντα. Χαρά μεγάλη marykif μου έδωσε το μήνυμά σου.
 #133773  από marykif
 Δευ Απρ 19, 2021 4:41 pm
Φίλοι μου είχα πάρα πολύ καιρό να σας διαβάσω αλλά και να γράψω....σήμερα ένιωσα την ανάγκη αλλά βασικά βρήκα και το κουράγιο να διαβάσω και να έχω τη δύναμη να διαχειριστώ όλα αυτά που θα μου θύμιζαν το τι συνέβαινε εκείνο το καιρό...όχι ότι τα ξεχνάς!! Δεν σε αφήνουν και τα συμπτώματα...αλλά το διώχνω δεν το σκέφτομαι ....κλαίω λίγο στο μπάνιο....και ξανά τρέχω στο αγοράκι μου!!! Έγινε επτά !!! Όσα χρόνια έχω και τη "φιλενάδα"
Εύχομαι σε όλους και όλες ....από τη στιγμή που θα διαγνωσθεί....να έχουν την ίδια καλή εξέλιξη με αυτή που έχω!!
 #134866  από marykif
 Τετ Φεβ 02, 2022 10:23 am
...αλλαγή σε ocrevus...τέλος εποχής για copaxone καλά κράτησε από το 2015...εμφανίστηκε στον αυχένα θέματακι, φάνηκε στην μαγνητική ανενεργό ευτυχώς!
Όλοι χαρούμενοι ή έτσι δείχνουν που θα είναι κάθε εξάμηνο πλέον εκτός από την 1η φορά που θα χορηγηθεί σε 2 δόσεις.
Ψυχολογικά είμαι χάλια δεν έχω εμφανή προβλήματα όμως με έχει πάρει από κάτω όπως όταν πρωτοδιαγνωστηκα....όλα με ενοχλούν!! Ότι θα μπω στο νοσοκομείο για τον όρο για κάνα 3ωρο για τις άπειρες εξετάσεις πριν και μετά! Μέχρι και ότι πρέπει να κάνω rapid test για να μπω στο νοσοκομείο ενώ έχω εμβολιαστεί*3 !!!
Και Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί πάλι rapid θελουν!! Γιατί εμβολιαστηκα???? Έναν όρο θα βάλουν θα πιάσω κουβέντα?? Από το φόβο μου ούτε που θα κοιτάζω ούτε θα κουνηθώ..
 #134867  από marykif
 Τετ Φεβ 02, 2022 11:57 am
Τόσο καιρό δεν την πολύ σκεφτόμουν την κατάσταση μου, το έδιωχνα, το σκέπαζα διαχειρίζονταν τουλάχιστον μπροστά σε άλλους...όμως τώρα πάλι δεν την παλεύω με έχει ρίξει πολύ! Δεν θέλω να δω άνθρωπο δεν θέλω να κάνω τίποτα κάνω ξεσπάσματα και φυσικά με θυμώνει που όλοι μου λένε ότι θα πρέπει να χαίρομαι που θα έχω μόνο κάθε εξάμηνο τον όρο και όχι κάθε μέρα ενέσεις. Μόνο εγώ το πήρα στα σοβαρά τα λεγόμενα τουγιατρου ότι πλέον πάω σε πιο δυνατά φάρμακα; Άρα προχώρησε..και πρέπει να χαίρομαι να μαι χαλαρή! Για να μην την χειροτέρεψω την κατάσταση!!!! Δηλαδή αν έχω υποτροπή θα είναι δικό μου λάθος! ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!! Μεγάλο χαστούκι.... ατελείωτο! Που να ζητήσεις βοήθεια;;; Ποιος;;
 #134869  από marykif
 Τετ Φεβ 02, 2022 1:25 pm
Τις επόμενες μέρες θα μου χορηγηθεί για πρώτη φορά το ocrevus σε νοσοκομείο πείτε μου σας παρακαλώ πως ήταν η έγχυση πόσες ώρες διαρκεί? Θα είναι η μισή δόση και σε δέκα μέρες η επόμενη. Έχει παρενέργειες; Προηγήθηκαν εξετάσεις; Σας χορηγήθηκε κάτι άλλο πριν τον όρο?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10