• Θαύμα του Τιμίου Σταυρού

  • Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #133179  από Kpoplistener
 Τρί Σεπ 15, 2020 11:11 pm
Γεια σας με την σειρά μου , θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα θαύμα που συνέβη και σε εμένα από τον τίμιο Σταυρό. Μια φορά κι έναν καιρό έπασχα από σκλήρυνση κατά πλάκας. Πήγα Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδωρους. Έρχεται ο τίμιος Σταυρός με τσακώνει σε εισαγωγικά ο πατέρας και αρχίζει να με σταυρώνει λέγοντας μου να προσκυνήσω τον Γολγοθά. Μου σήκωσε την μπλούζα απαλά ενώ ήμουν σκυμμένη και μου βάζει τον τίμιο Σταυρό στην πλάτη. Σταύρωνε, και καθώς γινόταν αυτό, εγώ ένιωσα κάψιμο στην σπονδυλική στήλη και ένα μυρμιγκιασμα από την μέση μεχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου.. σηκώνομαι μου λέει είσαι έτοιμη να τρέξουμε? Και αρχίζω να τρέχω σαν λαγός να ανεβωκατεβαινω 151 σκαλοπάτια και τα πόδια μου δεν με τραβούσαν,ούτε με πονούσαν . Έγινα καλά. Για άλλη μια φορά ο Σταυρός έδειξε .
 #133183  από Kpoplistener
 Τετ Σεπ 16, 2020 9:33 am
Ξέχασα να σας πω ότι σε εμένα ο τίμιος Σταυρός βρήκε ότι ειχα κολλημένο έντερο , ναι παιδιά η ΣΚΠ είναι ύπουλη δεν ξέρετε τι φέρνει.

Αυτό είναι απόδειξη τρανταχτή για τον επιστήμονα. Γιατί οι ίδιοι ποτέ δεν σου αναλύουν το πρόβλημα . Θεωρούν την ΣΚΠ σαν να είναι γριπη. Ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η ασθένεια έφυγε από πάνω μου αλλά μου άφησε από πριν κατάλοιπα τα οποία μου δωθηκαν οδηγίες από τον πάτερ ο οποίος έπαιρνε εντολή από τον τίμιο Σταυρό και μου είπε να παίρνω να πίνω κοτοζομο , ώστε να μεστωθω γιατί από τις δυσφαγιες έχασα αρκετά κιλά. Και λόγο ότι έχω πρόβλημα στον λαιμό και στο στόμα ως ξυροστομια, μου είπε να βράσω λίγο βασιλικό τον οποίο τον πήρα διαβασμενο από κει, και να το κάνω τσάι με μελι .

Με λίγα λόγια σας προτείνω να πάτε κι εσείς στους Αγίους Ισιδωρους εάν θέλετε να δείτε ίαση. Αλλά! Θέλει πίστη! Θέλει μετάνοια θελει ταπείνωση αληθινή , δεν είναι μάγια, είναι Θεού επέμβαση.
 #133201  από Rafael
 Πέμ Σεπ 24, 2020 10:00 pm
Καλησπέρα κ από μένα..
Καταλαβαίνω πως εδω μιλάμε για ένα θέμα ευαίσθητο και πως υπάρχουν πολλές απόψεις,όλες σεβαστές.Ηθελα να πω ότι πιστεύω πως το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο κακο δε σου κάνει η πίστη στο Θεό..οποίες κ αν είναι οι πεποιθήσεις του καθενός η δύναμη κ η ελπίδα που παίρνει κάποιος που πιστεύει μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει.Δε χρειάζεται να κρίνουμε ο ένας τον άλλον..όλοι με την ίδια ασθένεια παλεύουμε..το πως το παλεύει ο καθένας είναι απόλυτα σεβαστό..εγώ χαίρομαι πολύ για σένα κορίτσι μου..μακάρι να είσαι πάντα καλά,μέσα απ' τη καρδιά μου..
Να σημειώσω ότι κ γω το μόνο που έκανα πριν την επαναληπτική μου μαγνητική πάνω στο χρόνο ήταν πολύ πολύ προσευχή..η νέα μου μαγνητική δεν έχει κανένα παθολογικο εύρημα.. ήμουνα σε αγωγή plegridy ,ένα εξάμηνο άντεξε το συκώτι μου το δόλιο..από τότε δε λαμβάνω καμμία αγωγή κ νιώθω μια χαρά.Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν να πιστέψει,μη παρεξηγηθω..ούτε με κάνει καλύτερο άνθρωπο το γεγονός ότι εγώ πιστεύω πολύ.. πιθανότατα πολλοί άπιστοι είναι πολύ πολύ καλύτεροι μου,εγώ απλά απάντησα για να πω ότι χαίρομαι ν ακούω ευχάριστα νέα κι ότι σήμερα νιώθω κ γω υγειης κ χαρούμενη..για αύριο δε ξέρω..εδώ θα είμαι να τα λέμε.Καλο βράδυ κ καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά
 #133210  από Kpoplistener
 Τρί Σεπ 29, 2020 4:33 pm
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι σωθηκα και δεν μιλάω για άποψη αλλά για ίαση..σε λίγο θα έχω το πόρισμα της ίασης μου! Και όπως και να ναι κάποιον τρόπο θα το στείλω!
 #133212  από Kpoplistener
 Τρί Σεπ 29, 2020 5:00 pm
Όσοι έχουμε την σκλήρυνση ξέρουμε ότι η σκλήρυνση είναι ανίατη και όχι περαστικά ...αυτό που θα αποδείξω με χαρτί είναι ότι η ανίατη ασθένεια για τον Θεό ειναι περαστικη..και καλό είναι όσοι αναζητάτε την ίαση να πάτε στον αληθινό Ιατρό που είναι ο τίμιος Σταυρός Του δηλ ο ίδιος και να τον αναζητήσετε ...και πάνω από όλα πετάξτε τα φάρμακα.. τίποτα δεν κάνουν ίσα ίσα χειροτερεύουν με τον χρόνο και ξυπνάνε αλλα προβλήματα που δηλώνουν και θανατηφόρα. Ενώ το φάρμακο Του Θεού που είναι ο Σταυρος στον οποίο άφησε επάνω την τελευταία του πνοή, όταν έρχεται και μας ακουμπά μας θεραπεύει χωρίς παρενέργειες.

Πηγαίνετε στο Λυκαβηττό στους Αγίους Ισιδωρους όταν και όποτε είναι εκεί ο σταυρός γιατί δεν είναι πάντα , τηλεφωνήστε εκεί στον ναό 11 με 1 το πρωί συνεχόμενα μέχρι να απαντήσουν και ρωτήστε τους πότε θα υπάρχει πάλι ο σταυρός εκεί..

Γιατί όσο και να σας φαίνεται περίεργο και φαντασιόπληκτο ο σταυρός είναι ουράνιος και όταν δεν είναι εκεί το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι βρίσκεται πίσω στην θέση του..
Απλά αναζητήσετε τον όπως τον αναζήτησα κι εγώ...όλοι λίγο πολύ οι σκληρυντικοι είχαμε παράπονα αδιαφορίας από τα νοσοκομεία.. γιατί λοιπόν δεν αδιαφορούμε κι εμείς , δεν γυρίζουμε την πλάτη μας και δεν κάνουμε μια μεγάλη μεταστροφή στον ΕΝΑΝ Ιατρό?? Γιατί και οι άνθρωποι ιατροί πάλι δεν βρίσκουν ιατρεία όταν έχουν πρόβλημα ανίατο. Κάνενας δεν θα σας δώσει την ιατρική περίθαλψη που έχει να σας δώσει ο Ένας Ιατρός. Όπως δεν την έδωσαν πολλοί άνθρωποι ιατροί σε εμένα. Ο Θεός έφτιαξε την επιστήμη ώστε να βοηθά μέχρι ένα σημείο ώστε το όνομα Του να δοξάζεται. Ώστε να λέει στον ασθενή...δεν μπορείς άλλο? Εδώ είμαι! Έλα στην αγκαλιά μου!
 #133250  από kpapazoglou
 Παρ Οκτ 16, 2020 11:09 pm
Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα. Άλλωστε τα άγια μαντζούνια έχουν πολλάκις αποδείξει τις ιαματικές τους ιδιότητες . Χώρια ότι μετά από κάθε θαύμα έρχονται και οι μ´λισσες που κάνουν γάλα...
 #133252  από Στάθης
 Κυρ Οκτ 18, 2020 11:47 pm
kpapazoglou έγραψε: Παρ Οκτ 16, 2020 11:09 pm Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα. Άλλωστε τα άγια μαντζούνια έχουν πολλάκις αποδείξει τις ιαματικές τους ιδιότητες . Χώρια ότι μετά από κάθε θαύμα έρχονται και οι μ´λισσες που κάνουν γάλα...
arxw.jpg
arxw.jpg (39.95 KiB) Προβλήθηκε 3440 φορές
 #134388  από hope
 Δευ Σεπ 20, 2021 12:46 am
Να ξέρατε πόσο κουράγιο μου δώσατε την στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ που το χρειαζόμουν.
Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά!
 #134441  από tryinghard
 Τετ Σεπ 29, 2021 11:50 am
Kpoplistener έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2020 11:11 pm Γεια σας με την σειρά μου , θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα θαύμα που συνέβη και σε εμένα από τον τίμιο Σταυρό. Μια φορά κι έναν καιρό έπασχα από σκλήρυνση κατά πλάκας. Πήγα Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδωρους. Έρχεται ο τίμιος Σταυρός με τσακώνει σε εισαγωγικά ο πατέρας και αρχίζει να με σταυρώνει λέγοντας μου να προσκυνήσω τον Γολγοθά. Μου σήκωσε την μπλούζα απαλά ενώ ήμουν σκυμμένη και μου βάζει τον τίμιο Σταυρό στην πλάτη. Σταύρωνε, και καθώς γινόταν αυτό, εγώ ένιωσα κάψιμο στην σπονδυλική στήλη και ένα μυρμιγκιασμα από την μέση μεχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου.. σηκώνομαι μου λέει είσαι έτοιμη να τρέξουμε? Και αρχίζω να τρέχω σαν λαγός να ανεβωκατεβαινω 151 σκαλοπάτια και τα πόδια μου δεν με τραβούσαν,ούτε με πονούσαν . Έγινα καλά. Για άλλη μια φορά ο Σταυρός έδειξε .
Αν είσαι η κοπελίτσα στο βίντεο στο yt (αλλά και να μην είσαι δεν έχει σημασία, απλά το αναφέρω επειδή το είδα), σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις πάντα τη βοήθεια του Χριστού.