• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

  • Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #130877  από soula
 Δευ Δεκ 24, 2018 4:50 pm
Καλησπερα, εδω και 4 χρονια το ακολουθω με καλα αποτελεσματα. Γυμναστικη, βιτανινες και πολυ καλη διατροφη την οποια συνεχως βελτιωνω διαβαζοντας. Ας ειναι καλα ολοι εδω μεσα που τοσο βοηθησαν :emojis-2:
 #131251  από litsa
 Τετ Μαρ 20, 2019 1:58 am
γεια σας και από μένα!!!
κοντά στα 6 χρόνια που παίρνω τις βιταμίνες μου, είμαι καλά, το θέμα μου είναι ότι είχα ξεκινήσει ρεμπιφ44 και για 9 χρόνια με έστελνε με τις παρενέργειες τύπου πόνος παντού, και φοβερή κακουχία, δεν με αφηναν οι γιατροί να το σταματήσω, ώσπου έπαθα ψωριασική αρθρίτιδα στα χέρια, στους καρπούς. Υπάρχει περίπτωση να είναι από παρενέργεια του ρεμπίφ44, - προσοχή για μένα μιλάω και με υποθέσεις, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και σε άλλους, δεν υπάρχει άλλωστε καταγεγραμμένη αυτή η παρενέργεια, εχω ενημερώσει την εταιρια-

Τώρα παίρνω το aubagio.
Αν δεν είχα ξεκινήσει το ρεμπιφ44 το 2008, και υπήρχαν τότε οι βιταμίνες, μπορεί και να μην το ξεκινούσα ποτέ, όταν όμως είχα μπει στο τρυπάκι του φαρμάκου, δεν τολμούσα να το σταματήσω.

Ολα βοηθάνε για την καλυτέρευση μας, οι βιταμίνες καλύπτουν και βοηθούν να επανέλθει ο οργανισμός όσο γίνεται, εξαρτάται και από τις βλάβες που ήδη έχει ο καθένας μας... Σε εμένα λειτούργησε και λειτουργεί καλά. Υπάρχουν και τα θεματάκια μου, αλλά δεν τολμώ να με σκεφτώ και χωρίς να τις είχα πάρει τόσα χρόνια.

Η σκπ είναι πολυπαραγοντική και έτσι οφείλουμε να την δούμε, και να πράξουμε και εμείς βεβαίως.
Η ψυχοθεραπεία σε κατάλληλο γιατρό βοηθάει πάρα πολύ επίσης , όπως η ήπια άσκηση σε ειδικούς και πάλι , όπως και η διατροφή...
καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τετ Μαρ 20, 2019 4:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #131255  από Βασια
 Τετ Μαρ 20, 2019 10:28 am
Δε σε γνωρίζω αλλά ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα. Σου εύχομαι να πάνε όλα κατά ευχήν...αν και είμαι σίγουρη πως θα πάνε... Επιτρέπεται να μας πεις ποιος γιατρός είναι αυτός γιατί η εναλλακτική ιατρική για εμένα είναι πιο αποδοτική...
 #131259  από litsa
 Τετ Μαρ 20, 2019 4:14 pm
Βάσια μου, εγώ πρωτοπήρα D3 το 2012 όταν ακόμα οι υπόλοιποι γιατροί ούτε καν την ήξεραν...

Από το 2015 άρχισαν να την γράφουν ως εξέταση και να βλέπουν ότι παρόλο που είμαστε μία ηλιόλουστη χώρα, οι περισσότεροι έχουμε έλλειψη, ή ακόμα και ανεπάρκεια...

Γενικά μετά το 2012, οι γιατροί που ασχολήθηκαν με τις βιταμίνες είναι πλέον πάρα πολλοί.

Εγώ εξακολουθώ να ακολουθώ τον ίδιο, με τον οποίο είχα ξεκινήσει, γιατί είναι Ανθρωπος πάνω απ όλα...

Τα θέματα μου τα έχω... αλλά οκ, την παλεύω όπως μπορώ..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους μας.
 #132036  από queen_of_my_life
 Τρί Οκτ 01, 2019 6:28 pm
Πριν μήνες επισκέφθηκα και εγώ τον συγκεκριμένο γιατρό. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα με βιταμίνες για λίγο καιρό ( 2 μήνες νομίζω) , όμως δεν είδα απολύτως καμία αλλαγή . Ούτε καν στην αντοχή μου, ούτε στο δέρμα μου που λέει ο λόγος.

Δεν υπονοώ κάτι. Απλά θέλω να πω ότι τελικά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό για όλους..

Και μη μου πείτε όπως λένε οι γιατροί ότι φταίω εγώ που τάχα δεν είχα καλή ψυχολογία. Το αντίθετο. Έδωσα τόσα λεφτά επειδή έδειξα εμπιστοσύνη και θεωρούσα ότι έτσι μπορώ να δω κάτι καλύτερο από τα φάρμακα.

Τίποτα. Μόνο κιλά έβαλα και έχασα χρήματα
 #132041  από Ευτυχία
 Τετ Οκτ 02, 2019 9:08 am
2 μήνες δεν θεωρώ_εγω τουλαχιστον_ οτι ειναι αρκετοί για να δεις διαφορά ;) επίσης η δραση των βιταμινών ειναι συνεργιστικη με αλλους παραγοντες : σωστη διατροφή κ γυμναστική..μονο τοτε θα δεις διαφορά.αποψη μου..το εχω δει στον εαυτο μου τα τελευταια χρόνια..οταν δεν τρεφομαι σωστα ή δεν γυμναζομαι για ενα μικρο χρονικο διάστημα πεφτω τελείως...κ στα κιλα μου (δυστυχως) στις αντοχες μου κ την ψυχολογία μου..κ εμφανιζονται παλι τα ενοχλητικα συμπτωματα της σκπ..οι βιταμινες δεν ειν αρκετες ουτε πανακεια..
 #132095  από litsa
 Τετ Οκτ 09, 2019 11:20 am
queen_of_my_life έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2019 6:28 pm Πριν μήνες επισκέφθηκα και εγώ τον συγκεκριμένο γιατρό. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα με βιταμίνες για λίγο καιρό ( 2 μήνες νομίζω)
Queen , καλό θα ήταν να μας πεις πιο πολλές λεπτομέρειες, ποια ήταν η κατάστασή σου πριν πάρεις βιταμίνες, αν έπαιρνες πριν άλλα σκευάσματα, και τι περίμενες από την λήψη βιταμινών.
Έτσι θα καταλάβουμε και τι δεν σου πήγε καλά...

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση, να μη σε βοήθησαν οι βιταμίνες...
Πιθανόν να χρειαζόταν περισσότερος χρόνος.
Επικοινώνησες με τον γιατρό, να τον ενημερώσεις?

Περιμένω νέα σου!!
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31