• Neuroaspis vol.2!!

  • Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #132042  από Rafael
 Τετ Οκτ 02, 2019 2:35 pm
Kαλησπερα φίλοι μου..διάβασα κάπου παλιότερα στο φόρουμ για αυτό αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι θα το δει κάποιος εκεί για να μου απαντήσει.Μεσα στα χιλιάδες που διαβάζω έπεσε κ αυτό στα χέρια μου.Διαβασα τι έγραφαν οι συνασθενεις τότε αλλά δεν ξαναείδα νεότερες πληροφορίες.κυκλοφορει?το παίρνει κανείς σας?είδε βελτίωση??θέλει συνταγή??ολες οι πληροφορίες χρήσιμες .. ευχαριστώ πολύ να έχετε ένα όμορφο απόγευμα όλοι! :emojis-4:
 #132044  από adrCy
 Τετ Οκτ 02, 2019 6:41 pm
Χαίρεται, εγώ Κύπρο ειμαι γι'αυτό θα απαντήσω με βάση αυτό αλλά πιστεύω ισχύουν τα ίδια.
Μπορείς να το πάρεις από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή. Κάνει 50€ το μπουκαλάκι κ χρειάζεσαι 2 το μήνα, άρα 100€.
Το έπαιρνα παλαιότερα, δεν είχα παρατηρήσει καποια διαφορά αλλα η αληθεια ειναι ότι ήμουν γενικά κομπλέ πριν το ξεκινήσω οποτε ήταν ακομη πιο δύσκολο να δω κάποια συγκεκριμένη βελτίωση. Τώρα δεν το παίρνω για δύο λόγους, το κόστος αλλα κυρίως η ενόχληση στο στομάχι που μου δημιουργούσε
 #132045  από Rafael
 Τετ Οκτ 02, 2019 8:41 pm
Άρα πλέον το βρίσκω κ Ελλάδα ε?σ ευχαριστώ πολύ..η αλήθεια είναι ότι είναι τσουχτερό σε τιμή αλλά αν ήξερα ότι θα βοηθήσει σαφώς θα το σκεφτόμουν.. εύχομαι να παραμένεις κομπλέ κ σήμερα!! :smile-muscle:
 #132643  από Poil
 Παρ Μαρ 06, 2020 3:09 am
Ότι καλύτερο έχω πάρει. Χωρίς αγωγή μου είχαν περάσει όλα τα συμπτώματα και ήμουν χωρίς συμπτώματα για δύο χρόνια. Στις μαγνητικές είχαν σβήσει εστίες στον αυχένα. Δυστυχώς το πήρα μόνο για ένα χρόνο γιατί είναι ακριβό για μένα και ενώ δε συμβαίνει σε όλους δε το άντεχε το στομάχι μου. Ένα μέλος εδώ μου είχε χαρίσει 6 μπουκάλια. Όταν τελείωσαν αγόρασα άλλα δύο και το σταμάτησα. Η κλινική ήταν να τελειώσει το 2017 αλλά δεν συνέβη οπότε δεν μπορεί να συνταγογραφηθεί. Αν είχε βγει η κλινική και μπορούσα να το προμηθευτώ ίσως να το άντεχα. Μια φίλη μου το συνεχίζει όχι στη φουλ δοσολογία που το παίρνει από το 2015. Είναι μέλος έχει γράψει στο παλιό θέμα. Κάναμε κ άλλα πράγματα βέβαια. Αυτή η κοπέλα ειδικά είναι πειθαρχημένη και συνεχίζει σε τέτοιο δρόμο σε συνδυασμό με βελονισμό και διατροφή. Έχει αλλάξει η σύσταση του και σε γεύση. Διαγνωστηκαμε μαζί το 2015 και δεν έχει πάθει άλλη υποτροπή. Δυστυχώς εγώ παράτησα τη προσπάθεια μου έκανα κ ένα βαρύ χειρουργείο πάω χάλια τώρα. Αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα κ δε σε πειράζει αξίζει να δοκιμάσεις.
 #132645  από Rafael
 Παρ Μαρ 06, 2020 10:54 am
Αρχικά ευχαριστω πολύ για την απάντηση..δεν έχω πάρει κ γω ακόμα λόγω κόστους κυρίως...λυπάμαι πολύ ν ακούω ότι πας χαλιά..είμαι πολύ φρέσκια στη διάγνωση για να κρίνω κ να έχω γνώμη αλλά στενοχωριεμαι που λες ότι τα παράτησες.. εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου να πας κ πάλι πολύ πολύ καλύτερα από πριν..θα χαρώ να μαθαίνω νέα σου..τη καλημέρα μου :smile-rofl: