• ΕΧΩ ΣΚΠ Η ΟΧΙ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #75901  από yamd
 Τετ Αύγ 01, 2012 4:14 pm
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...
 #75908  από Φαίδρα
 Τετ Αύγ 01, 2012 7:14 pm
yamd έγραψε:ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...
Μπράβο!! Πολύ χαίρομαι!! Ελπίζω να σε βοήθησε αυτό και να ηρεμήσεις. :happy-cheerleadersmileygirl:
 #121601  από yamd
 Παρ Οκτ 21, 2016 3:42 pm
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Κ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ.ΑΡΑ ΣΚΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ...
 #130763  από vicky209
 Δευ Νοέμ 26, 2018 5:48 pm
Καλησπέρα, καινούρια στο γκρουπ

Είμαι 24 ετών και σπουδάζω Νομική. Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο στην εξεταστική μου που είχα κάτι περίεργα μουδιάσματα τα οποία για κακή μου τύχη τα έψαξα online και μου έβγαλε το κλασσικό αποτέλεσμα. Έκτοτε τρελάθηκα , μου έγινε έμμονη ιδέα η νόσος με αποκορύφωμα ένα βράδυ που ξύπνησα και η αριστερή μου πλευρά ήταν εντελώς μουδιασμένη, τρομοκρατήθηκα! Πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου με είδαν μόνο παθολόγοι και μου είπαν 'άγχος' και με παρότρυναν να το ψάξω έξω με νευρολόγο. Έτσι και έκανα, επισκέφθηκα κάποια στην πόλη μου, η οποία με εξέτασε (αντανακλαστικά+ηλεκτρονευρογράφημα) και το μόνο που μου βρήκε είναι κάποιος εγκλωβισμός στο ισχιακό νεύρο. Δε μου έγραψε μαγνητική εγκεφάλου, διότι είχα κάνει πριν 3 μήνες λόγω ζάλης και ήταν καθαρή. Μου έγραψε μαγνητική αυχένα, που έδειξε ευθειασμό και αιματολογικό έλεγχο που έδειξε χαμηλή βιταμίνη D. Σαν αγωγή μου έδωσε βιταμίνη D και sibellium για τη ζάλη. Όλα διορθώθηκαν.
Μέχρι πριν από ένα μήνα που με έπιασε ένα δυνατό μούδιασμα στην αριστερή πλευρά της πλάτης και από τότε έμεινε. Νιώθω ουσιαστικά ένα μούδιασμα-πίεση σε ένα κομμάτι περίπου 6-7 πόντων στην πλάτη που αραιά και πού επεκτείνεται και στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού.
Επίσης, πριν 2 μέρες ξύπνησα το βράδυ και παρόλο που ήμουν σε ύπτια θέση το δεξί μου χέρι αυτή τη φορά ήταν εντελώς νεκρό , αλλά συνήλθε γρήγορα.
Περιττό να πω ότι το άγχος έχει φτάσει στα όρια και δεν ηρεμώ καθόλου μέσα στη μέρα. Θα ξαναπάω στη νευρολόγο μου σύντομα, απλά ήθελα να ακούσω κάποια άποψη από εσάς που έχετε εμπειρία...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
 #130765  από AspasiaP
 Δευ Νοέμ 26, 2018 6:51 pm
Αν έχεις ΣΚΠ ή όχι μπορεί να σου το πει κάποιος που θα σε εξετάσει και θα γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Σπάνια μια τέτοια διάγνωση βγαίνει άμεσα και χωρίς εκτενή μελέτη του ιστορικού. Και τα συμπτώματα κρατάνε τουλάχιστον 24 ώρες. Μην προσπαθείς να βγάλεις διάγνωση διαβάζοντας στο διαδίκτυο. Πήγαινε σε σχετικό ιατρό, και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη, σε 2-3-4-όσους χρειαστεί για να πάρεις πολλές απόψεις. Αλλά μην το κάνεις μόνη σου, θα τρελαθείς.
 #130767  από vicky209
 Τρί Νοέμ 27, 2018 1:26 pm
Πήγα σήμερα σε νευρολόγο, με εξέτασε και μου είπε ότι από αντανακλαστικά είμαι μία χαρά, μου έγραψε βέβαια μία μαγνητική για να φύγει κάθε υποψία.
Είναι δυνατόν τα συμπτώματα να εμφανίζονται μόνο από αριστερά και να οφείλονται σε άγχος; :smile-thinking: