• ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ NOVARTIS....

  • Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #129576  από dm123
 Τρί Φεβ 06, 2018 10:19 am
http://news247.gr/eidiseis/politiki/duo ... 64131.html

Δεν είναι απλά αγαπημένη η εν λόγω εταιρεία, έχει γίνει έρωτας. Γιατί:
1. έχει πιάσει το ψάρι από το κεφάλι (πρωθυπουργούς, υπουργούς κλπ)
2. έχει πιάσει το ψάρι και από την ουρά (τα διάφορα ασήμαντα νευροιατράκια).
3. έχει καταφέρει να πείσει ότι όλα αυτά τα "δηλητήρια" κάνουν κάτι στην σκλήρυνση

...ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
 #129577  από BlueElf
 Τρί Φεβ 06, 2018 10:21 am
Σε ποια δηλητήρια αναφέρεσαι? Ποια είναι της Novartis?
 #129578  από away
 Τρί Φεβ 06, 2018 10:29 am
Παιρνω φαρμακα και ειμαι καλα :emojis-32: Τωρα αυτη η κουβεντα με τα ισως και τα μπορει ή κατηγοριες χωρις στοιχεια και αποδειξεις ειναι για μενα.... :smile-party: Μυαλο εχετε βαλτε το να δουλεψει.
 #129579  από dm123
 Τρί Φεβ 06, 2018 10:37 am
Επειδή δεν έχω μυαλό να το βάλω να δουλέψει....της Novartis είναι GILENYA και μία ιντερφερόνη (δεν θυμάμαι το όνομά της)
 #129580  από BlueElf
 Τρί Φεβ 06, 2018 10:45 am
Κοίτα εγώ γενικά είμαι υπέρ των φαρμάκων σε κάθε πάθηση. Δεν έχω κάτι με τα φυσικά προϊόντα απλά πιστεύω στη δύναμη της χημείας. Όσο δηλητήριο και να θεωρείται ένα φάρμακο σίγουρα θα έχει αποτελέσματα σε κάποιους.
 #129581  από away
 Τρί Φεβ 06, 2018 11:25 am
Το τι θα κανει ο καθενας με το προβλημα του ειναι δικο του θεμα και δεν μου πεφτει κανενας λογο για αυτο.
 #129582  από Στάθης
 Τρί Φεβ 06, 2018 12:00 pm
Τα Φάρμακα της σκλήρυνσης δεν είναι αστεία. Πεθαίνει κόσμος από αυτά και οι γιατροί τα δίνουν λες και είναι τσίχλες.

Με το Tysabri έχουν πεθάνει από την προϊούσα πολυεστιακή λευκοεγκεφαλοπάθεια PML πολύ κόσμος. Ο άτυχος κόσμος που δεν πέθανε από PML, τα κουσούρια που αφήνει το PML είναι αδιανόητα.

Μέχρι σήμερα, 167,501 ασθενείς είχαν σοβαρές παρενέργειες με το Tysabri από τους οποίους οι 4,332 (2.59%) έπαθαν PML. που ισούτε με θανατική ποινή ή δια βίου βασανιστήριο όχι μόνο για τους ίδιους άλλα και τους οικίους τους.

Το Gilenya δεν είναι καθόλου αθώο. Είναι γνωστό ότι επιταχύνει δερματικά προβλήματα, μάλιστα στις κλινικές δοκιμές είχαν πεθάνει 11 άτομα κάποιοι από μελάνωμα. Στα σημερινά εμπορικά δεδομένα, τα στατιστικά μένουν να εμφανιστούν κάποια στιγμή....

Στις ιντερφερόνες, τα συκώτια και οι λοιμώξεις, ακόμα και οι κορτιζόνες σε μεγάλες ποσότητες είναι συνυφασμένη με σοβαρά καρδιακά προβλήματα, οστεοπόρωση και λοιμώξεις.

Τα Aubagio των γελοίων στατιστικών, το Fampyra η μεγάλη ντροπή της επιστήμης που βελτιώνει το βάδισμα κατά ένα βήμα... και τα χιλιάδες μυριάδες προβλήματα που εμφανίζουν αργά η γρήγορα η χρόνια λήψη των φαρμάκων αυτών, των οποίων η χρηματική αξία είναι αδιανόητη για αυτά που προσφέρουν στην πλειοψηφία.

Ναι μερικές παθήσεις έχουν το φαρμακάκι τους. Στην σκλήρυνση όμως υπάρχει μεγάλο κρεσέντο πελατείας - νόσου και το να βυθίζεται στο καροτσάκι ο κάθε σκληρυντικός, φαντάζει στα χέρια των φαρμακοβιομηχανιών κέρδος.

Στο διαταύτα, υπάρχει ένα στατιστικό που μερικοί βοηθιούνται από τα φάρμακα. Δια βίου; Σίγουρα όχι. Κάποια στιγμή ο ιντερφερονάς ή ο Tysabriσκος, θα πρέπει να πάρει την απόφασή του. Σε 1-2-10 χρόνια. Και τότε συνειδητοποιεί κανείς ότι τα μηνιαία χιλιάρικα που έφευγαν προς τις φαρμακευτικές ήταν απλά μια πρεζο-συντήρηση. Ναι βάραγα ενέσεις 4παρά χρονάκια. Δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό που υμνεί το σύστημα. Στην δημιουργία στρατιές ζομπίσκον.

Η Novartis είναι από τα στελέχη σε αυτήν την κουλτούρα. Οι πρακτικές της, πολλά κοινά από τον μεσαίωνα. Οι εμπλεγμένοι άνθρωποι μυριάδες πάσης φύσεων και επαγγέλματος.

Τουλάχιστον εμείς ας μην τους χρηματοδοτούμε. Τουλάχιστον όχι δια βίου. Ας υπάρχει κάπου η ελπίδα της απεμπλοκής από το σύστημα. Υπάρχουν πολλά πολλά παραδείγματα που το κατάφεραν.

Όταν μιλάμε για φάρμακα και μιλάμε για την σκλήρυνση, υπάρχει μια μεγάλη μαύρη τρύπα στην οποία προσπαθούν να μας ρίξουνε. Το νου μας, αφύπνιση, εγρήγορση, Τώρα.
 #129583  από away
 Τρί Φεβ 06, 2018 12:24 pm
I am disillusioned enough to know that no man's opinion on any subject is worth a damn unless backed up with enough genuine information to make him really know what he's talking about. :character-oldtimer:
 #129585  από basilis361
 Τρί Φεβ 06, 2018 5:21 pm
Στάθης έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2018 12:00 pm Τα Φάρμακα της σκλήρυνσης δεν είναι αστεία. Πεθαίνει κόσμος από αυτά και οι γιατροί τα δίνουν λες και είναι τσίχλες.
Φιλε Σταθη ,σιγουρα τα φαρμακα της σκλυρηνσης δεν ειναι αστεια ,αλλα και η παθηση μας δεν ειναι αστεια (οσο και να προσπαθουν να μας πεισουν γι' αυτο καποιοι "γιατροι"¨υπευθυνοι επιτροπων)..εφοσον ειναι μια παθηση η οποια ειναι σχεδον σιγουρο οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις ,αργα η γρηγορα ,οδηγει σε καποιας μορφης αναπηρια ..οποτε οι περισοτεροι δεν μπορουμε να την αντιμετωπισουμε μονο με διατροφη και καλη ψυχολογια και χρειαζομαστε και την χημεια (με τους οποιους κινδυνους της) ..και αυτο το λεει ενας ανθρωπος που περασε και την περιοδο αρνησης της χημειας,δοκιμαζοντας διαφορα αλλα ...και ακομα ψαχνεται ,τι αλλο καλυτερο μπορει να κανει..
 #129587  από Στάθης
 Τρί Φεβ 06, 2018 8:04 pm
basilis361 έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2018 5:21 pmειναι μια παθηση η οποια ειναι σχεδον σιγουρο οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις ,αργα η γρηγορα ,οδηγει σε καποιας μορφης αναπηρια ..οποτε οι περισοτεροι δεν μπορουμε να την αντιμετωπισουμε μονο με διατροφη και καλη ψυχολογια...
Είναι μια πάθηση η οποία σχεδόν σίγουρο; Δεν είναι καθόλου σίγουρο είναι η άποψή μου. Το σίγουρο είναι ότι το σύστημα το θέλει σίγουρο και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι στο βαθμό που θα ήθελε. Γιαυτό και αγριεύει.

Επίσης, άποψή μου εάν μια πάθηση προσπαθήσει κανείς να την λύσει κανείς απλά με διατροφή και καλή ψυχολογία τότε κάνει μια τρύπα στο νερό, γιατί του λείπουν βασικά κομμάτια του παζλ. Σε γενικές γραμμές η αλλαγή του τρόπου ζωής ενός ασθενή προς την υγεία συνεπάγεται βαθιές τομές στο τρόπο ζωής, πολλές φορές ακόμα και στο περιβάλλον του.

Η πάθηση δεν είναι καθόλου αστεία.
Οι πολιτικοί, γιατροί και οι φαρμακευτικές την θεωρούν κωμικοτραγικά αστεία και με εμάς τα βασικά πιόνια της φάρσας τους. Και αυτό το δείχνουν περίτρανα τα εγκληματικά "στατιστικά" τους. Που είναι η Φροντίδα, που είναι η μέριμνα; Φάρμακα φάρμακα φάρμακα. Δεν σου κάθεται το ένα έχουν το άλλο στο τσεπάκι, έτοιμο προς χρήση, μαζί και τα μπόνους, για αυτούς χρηματικά, για εμάς στον καμβά των παρενεργειών και πρόσθετων ταλαιπωριών.

Επίσης για αυτούς σε προχωρημένα στάδιο, λόγο κακού χειρισμού ασθενή-γιατρών-συνθηκών-πες και τύχης. Τι φάρμακα υπάρχουν για αυτούς, Τι μέριμνα. Μόνο βόμβες ναπάλμ. Άντε και κανά Copaxone για δευτεροπαθώς προιούσα. Μην χάσουνε κανένα οβολό. Λάθη τεραστίων διαστάσεων υπάρχουν ριζωμένα σε όλο το σύστημα της ΣΚΠ. Σε όλο. Είναι ένα Έγκλημα. Το έζησα με όλη μου την ψυχή για πολλά χρόνια. Από τα Δημόσια στα Ιδιωτικά νοσοκομεία, από του Συλλόγους ακόμα και από τους ίδιους τους ασθενείς. Στα μάτια τους ριζωμένος ο φόβος. Φανατισμένοι στον φόβο, πορεία προς την αναπηρία αγκαζέ με τους φαρμακολόγους και γιατρούς, δια βίου σχέση ψεύτικης αγάπης και απατηλής εμπιστοσύνης.

Αλλά μέσα στο βούρκο συνειδητοποίησα το απίστευτο και λογικό. Ότι όλο το σύστημα είναι τόσο τέλειο στημένο για την δικιά μας αφύπνιση και φώτιση. Όχι πιόνι τους για πάντα. Ναι στα φάρμακα, αλλά με ορθή λογική, με φάρμακα που βοηθούν στην υγεία, στην ίαση, όχι στην τσέπη και συντήρηση.

Με τόσους εκατοντάδες συμπάσχοντες που έχω γνωρίσει προσωπικά, γνώρισα καλά το πρόσωπο των φαρμάκων και ιατρικών πρακτικών, της καλοστημένης παγίδας, στην οποία είμαστε ευάλωτοι. Αλλά όχι όπως παλιά. Οι γνώσεις πλέον υπάρχουν. Ακόμα και οι δικογραφίες.....