• Ο Ζήλος της Δικαίωσης

  • Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #128279  από Στάθης
 Κυρ Ιούλ 09, 2017 3:00 pm
Πασχίζουμε να βρούμε το γιατί με μύριες Ερωτήσεις. Ψάχνουμε να βρούμε και το πώς με μύριες Απαντήσεις. Το πώς θα βγούμε από το γιατί, δυσκολεύει αφάνταστα σαν μας κυριεύει η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός του συστήματος, των Big Pharma και πρωτοκόλλων τους. Να βρούμε το πώς θα βγούμε από το γκρεμό στο οποίο έχουμε καταπέσει. Από πού να πιαστούμε σιγά σιγά μέσα από στον Σκοτεινό και Απόκοσμο πυθμένα να ανέβουμε τα απόκριμα βράχια. Να ανέβουμε αργά, σταθερά στον ορίζοντα από το οποίο προήλθαμε και πασχίζουμε τόσο πολύ να ξαναδούμε.

Ο Ζήλος να ανέβουμε πάνω, να ξανασταθούμε γεροί, να αισθανθούμε πάλι ανάλαφροι και ζωντανοί είναι αδιαμφισβήτητος για όλους μας. Τι είναι όμως αυτό που μας στέκεται εμπόδιο και στην υπερπροσπάθεια μας ξαναπέφτουμε χαμηλά. Χάνουμε την ανάσα μας, αδυνατούν οι ίδιες μας δυνάμεις να αντεπεξέλθουν κάθε φορά λίγο περισσότερο και το ανέβασμα φαίνεται όλο και πιο μακρινό, δύσκολο.

Το Σκοτάδι του Πυθμένα, δεν είναι παρά η Σκιά του Εαυτού μας, που λυσσασμένα χρησιμοποιεί τις ανασφάλειες και τα πάθη μας με αριστερές και δεξιές τρικλοποδιές για να μας εκτρέψει από αυτή την πορεία της ανόδου. Από τα μπροστά μας, ο πόλεμος με τους φόβους μας για τα επερχόμενα δεινά του μέλλοντος. Από τα πίσω μας, η μάχες μας με την απελπισία για το παρελθόν μας, τα βάρη που κουβαλάμε μαζί μας διότι δεν προστάξαμε το θεραπευτικό σπαθί της συγχώρεσης και μετάνοιας. Από πάνω μας, ο αδιάκριτος αγώνας για την επίτευξη των ιδανικών σύμφωνα με τις δικές μας μόνο ιδιοτελής πεποιθήσεις. Και από κάτω μας, ο αντανακλαστικός κόσμος μας με τα κατώτερα βιολογικά μας ένστικτα. Όλα έχουν ένα στόχο, να μας γκρεμίσουν από τον ηγεμόνα μας Καρδιακό Νου κάθε στιγμή που δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας για να βρούμε την Θεραπεία μας.

Σε έναν τέτοιο πόλεμο με την Σκιά του Εαυτού μας δυστυχώς έχουν ενδώσει και ηττηθεί πολλοί. Η Σκιά μεγαλώνει όσο εμείς αδυνατούμε να βρούμε το Πνευματικό Νόημα όλων αυτών που μας συμβαίνει, μέσα σε ένα κρεσέντο ατελείωτων διαδοχικών γεγονότων εγκλωβισμένοι σαν πρόσφυγες στα κεκτημένα Εγώ μας.

Παρατηρεί κανείς ότι όσο εμμένουμε στο Γιατί, ποτέ δεν βρίσκουμε τις σωστές Απαντήσεις, διότι η Ζωή μας γίνεται μια μεγάλη Ερώτηση, ενώ κανονικά είναι η Απάντηση.

Επιμηκύνουμε την Σκιά, το Σκοτάδι στο οποίο έχουμε καταπέσει. Ξεχνούμε ότι η αναδόμηση της Υγείας μας είναι πρωτίστως μια βιωματική εμπειρία, βίωμα το οποίο μας εξαναγκάζει να εξαϋλώσουμε την Σκιά του Εαυτού μας, σαν τον Φάρο να αποκτήσουμε υπέρλαμπρες Φωτεινές Ακτίνες οι οποίες Φωτίζουν την Άνοδο μας κάθε στιγμή. Γνωρίζουμε όχι μόνο από που να πιαστούμε, αλλά και πότε να ξεκουραστούμε για να δοκιμάσουμε να συνεχίσουμε τον Δρόμο προς την Δικαίωση.

Εάν έχουμε Ζήλο για την Θεραπεία μας, τότε θα μας κατευθύνει η Ζωή να την Αναδομήσουμε, ακόμα και το τελευταίο μας κύτταρο. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σώμα μας αλλάζει όλα τα κύτταρα του κάθε 7 χρόνια. Δηλαδή σε διάστημα 7 χρόνων δεν έχουμε ούτε ένα κύτταρο ίδιο με πριν.

Περιμένοντας για το θαύμα... Ποιο θαύμα;; Την αναδόμηση της Υγείας μας. Μα αυτό συμβαίνει Τώρα στο σώμα μας. Το περίμενέ μας, αναμονή μέσα από την βολική Σκιά μας δεν δημιουργούν ούτε την Υπομονή ούτε την Διάθεση να φέρουμε στην Ζωή μας την Αναγέννηση μας. Μην περιμένουμε άλλο άσκοπα, μάταια. Ας ξεκινήσουμε Τώρα με Εμπιστοσύνη πρωτίστως στον Εαυτό μας να Φωτίσουμε τις Σκοτεινές πτυχές μας. Θα έρθουν όλα σε ισορροπία και θα μας δοθεί η Χάρη να κατευθυνθούμε προς την Αναδόμηση και Αναγέννηση όχι της Μυελίνης μας, αλλά Όλης της Ζωής μας.

Εικόνα

«Ἄνω σχῶμεν τὰς καρδίας»
Στάθης.
 #128285  από Gianna
 Δευ Ιούλ 10, 2017 2:26 pm
+2