• Σφραγίσματα αμαλγάματος

  • Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #127435  από Στάθης
 Κυρ Μαρ 26, 2017 12:21 pm
Εικόνα

Με οδηγό της δικιάς μου εμπειρίας, θα ήθελα να θέσω ένα θέμα αρκετά σοβαρό που πιστεύω έχει σχέση με κάποιο κομμάτι ή κομμάτια του πάζλ που συνθέτει την πολλαπλή σκλήρυνση.

Είχα την ατυχία από νέος και σαν υπέρμετρα φανατικός γλυκαντζής, να κληρονομήσω έναν αξιοσέβαστο αριθμό σφραγισμάτων από αμάλγαμα, τα κοινά μαύρα σφραγίσματα που λίγο πολύ σήμερα λογικά έχουν καταργηθεί.

Είναι γνωστό ότι αυτά τα είδη σφραγισμάτων περιέχουν υδράργυρο, ένα ιδιαίτερα τοξικό μέταλλο για τον εγκεφαλικό ιστό και τα νεύρα. Πως το γνωρίζω ότι είναι τοξικό; Μετά το 2012 και αφού με βοήθησε η επέμβαση ΧΕΝΦΑ να δυναμώσω, βρήκα την ευκαιρία και μετά από προτροπή του Αγγειοχειρούργου να προχωρήσω στην αφαίρεση αυτών των σφραγισμάτων άμεσα.

Αφού τα αφαίρεσα πολύ προσεκτικά σε ένα διάστημα 4-5 μηνών, συνειδητοποίησα ότι η τοξικότητα στους ιστούς μου είχε μειωθεί, από τον απλούστατο λόγο ότι μειώθηκε ακόμα πιο πολύ η δραστηριότητα της νόσου μετά την αφαίρεσή τους. Επίσης έχω προσωπικά ακούσει ιστορίες όπου συνασθενείς μου έχουν καταπιεί κομμάτι μαύρου σφραγίσματος και μετά από εύλογο χρονικό διάστημα βίωσαν μια αναταραχή στο νευρολογικό είτε σαν υποτροπή είτε ανάφλεξης συμπτωμάτων.

Συνεχίζω την πορεία μου καταπολεμώντας την νόσο με πρώτο γνώμονα την αντιοξείδωση και αποτοξίνωση του σώματος και δόξα το Θεό βλέπω αισιόδοξα αποτελέσματα. Βέβαια στην υπερμολυσμένη μας κοινωνία ο αγώνας είναι άνισος, αλλά μέσα από τις δυσκολίες μπορούμε να καταφέρουμε θαύματα προς την Αληθινή μας Θεραπεία και Ενδυνάμωση.

Τα άνω δεν σημαίνουν ότι όποιος έχει μαύρα σφραγίσματα κινδυνεύει, αλλά μέσα στο ευαίσθητο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα ενός σκληρυντικού ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικά επιβαρυντικός και μολυσματικός, και ίσως αυτό το μέταλλο (παρέα με άλλα) να κατακάθεται στην μυελίνη με το ανοσοποιητικό να προχωράει στον καθαρισμό του (τροφή για σκέψη) .

Τελειώνω αναφέροντας την πίστη μου ότι η Σκλήρυνση είναι ένα συνονθύλευμα από κομμάτια ενός παζλ και στην περίπτωσή μου ένα από αυτά ήταν τα μαύρα σφραγίσματα..

Αντιπαραθέτω ένα άρθρο πάνω στο θέμα το οποίο με οδήγησε στην ανάρτηση αυτή.
Μήπως έχετε ΤΕΤΟΙΑ σφραγίσματα
 #127437  από Gianna
 Κυρ Μαρ 26, 2017 4:02 pm
Στάθη, σε ευχαριστούμε! είσαι για μας πρότυπο!
μας εχεις όλους κατα νου και μας ενημερωνεις! :romance-grouphug:

να εισαι παντα καλα! :emojis-2:
 #127765  από babis frikarismenos
 Παρ Απρ 21, 2017 8:37 pm
Γεια, και εγω ειχα πολλα...μαυρα...μπορει να ειναι και αυτη η αιτια,τι να πει κανεις.
 #127770  από Στάθης
 Παρ Απρ 21, 2017 8:55 pm
babis frikarismenos έγραψε:Γεια, και εγω ειχα πολλα...μαυρα...μπορει να ειναι και αυτη η αιτια,τι να πει κανεις.
Δεν είναι η αιτία, αλλά έχει συμμετοχή στην αιτία.

Μου αρέσει να το σκέφτομαι κάπως έτσι.
Σκέψου ένα φράγμα που κρατάει το νερό, και τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά λίγο η κακή συντήρηση (κακές συνήθειες- κακή διατροφή, κάπνισμα), λίγο ο άστατος καιρός (μολυσμένο περιβάλλον) και λίγο οι δολιοφθορές (κακές ιατρικές πρακτικές - μαύρα σφραγίσματα, εμβόλια, φάρμακα κτλ.) το φράγμα κατεδαφίζεται και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, δημιουργούνται οι υποτροπές και ο νευρολογικός εκφυλισμός γιατί 1. Είμαστε ευαίσθητοι νευρολογικά, 2. Ξεπεράσαμε την αντοχή του σώματος μας σε τοξικότητα και οξείδωση. Αυτό είναι το δικό μου φράγμα.

Οι άλλες μορφές όπως πρωτοπαθούσα έχουν την ατυχία το φράγμα να σπάει πολύ απότομα, ενώ οι μορφές όπως η καλοήθης και η υποτροποιάζουσα το φράγμα ξεκινάει με ρίγματα τα οποία όσο γρηγορότερα πιάσουμε το μήνυμα τόση μεγαλύτερη ευκαιρία έχουμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα προς την Θεραπεία μας.

Θυμίζω την Πίστη μου ότι η Θεραπεία μας δεν είναι μπαμ και κάτω, αλλά η καθημερινή σχέση μας με το Παρόν. Δηλαδή η Θεραπεία μας σημαίνει διαρκή καθημερινή εγρήγορση σε ευεργετικές και θετικές πρακτικές του πνεύματος και σώματος και έτσι το φράγμα μας κρατεί γερά και ακλόνητα.

Η ειρωνεία είναι ότι πολλά φάρμακα της ΣΚΠ όπως π.χ. η ιντερφερόνη και το Tysabri, δουλεύουν πάνω σε ένα φράγμα του οργανισμού μας που λέγεται Αιματοεγκεφαλικός φραγμός, όπου προσπαθεί να μην αφήσει το ανοσοποιητικό να περάσει μέσα στον εγκέφαλο να πολεμήσει την μυελίνη, αλλά αυτό κατά την γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο λάθος της νευρολογίας και γιαυτό δεν θεραπεύεσαι με τα φάρμακα παρά μόνο κάνουν συντήρηση, πολλές σοβαρές παρενέργειες και σταδιακή χειροτέρευση μακροχρόνια.
 #127772  από babis frikarismenos
 Παρ Απρ 21, 2017 9:02 pm
Οτι μπορουμε κανουμε φιλε...οχι αγχος γυμναστικη ξεκουραση υπνο τι αλλο βολτα στη φυση καφε εξω κοινωνικοτητα χαλαρωση,τι αλλο να κανουμε?εγω πιστευω προσωπικα δεν θελει αγχος.γελιο χαρες καιψυχραιμια...εχουμε 2 αυτια..να μπαινουν και να βγαινουν τα αγχοι.ψυχικη ηρεμια.το παν.