Οι φούρνοι μικροκυμάτων χρησιμοποιούν την τεχνολογία της διαπέρασης των τροφίμων με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δονώντας τα μόρια τους και προκαλώντας τα να ζεσταθούν καθώς ανταποκρίνονται στην ακτινοβολία των μικροκυμάτων.
Τα μικροκύματα είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. Αυτή η ενέργεια μετατρέπει την πολικότητα των μορίων από θετικό σε αρνητικό. Αυτή η πολικότητα αλλάζει εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτά τα μικροκύματα βομβαρδίζουν τα μόρια των τροφίμων και δονούν τα πολωμένα μόρια μέσω της ακτινοβολίας στην ίδια συχνότητα εκατομμύρια φορές κάθε δευτερόλεπτο. Αυτή η τριβή θερμαίνει το φαγητό και επίσης προκαλεί σημαντική δομική βλάβη στα μόρια των τροφίμων.
Μια ελβετική μελέτη με επικεφαλής τον βιολόγο επιστήμονα Dr. Hans Hertel ανέλυσε τα αποτελέσματα των τροφίμων εκτεθειμένα στα μικροκύματα. Για οκτώ εβδομάδες, οκτώ άνθρωποι ζούσαν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και κατά διαστήματα έτρωγαν ωμά τρόφιμα, συμβατικά μαγειρεμένα τρόφιμα και τρόφιμα από φούρνο μικροκυμάτων. Δείγματα αίματος εξετάστηκαν μετά από κάθε γεύμα. Η μελέτη έδειξε ότι τα τρόφιμα του φούρνου μικροκυμάτων προκάλεσε σημαντικές αλλαγές στη χημεία του αίματος.
Ο Ελβετός επιστήμονας, αναφέρει:
"Δεν υπάρχουν άτομα, μόρια ή κύτταρα οποιουδήποτε οργανικού σώματος που να είναι σε θέση να αντέξουν τέτοια βίαιη, καταστροφική δύναμη για οποιοδήποτε μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε χαμηλό ενεργειακό εύρος των milliwatts ... Αυτός είναι ο τρόπος που παράγεται το ζέσταμα ή μαγείρεμα στους φούρνους μικροκυμάτων - τριβή με βία στα μόρια του νερού. Οι δομές των μορίων ταράζεται, τα μόρια βίαια παραμορφώνονται και έτσι απομειώνονται σημαντικά σε ποιότητα."
Ίσως αναρωτιέστε γιατί συχνά το ζέσταμα στα μικροκύματα είναι ανομοιόμορφο. Η ανομοιόμορφη θέρμανση παρουσιάζεται επειδή τα μικροκύματα λειτουργούν με ότι μόρια του νερού είναι παρόν και δεδομένου ότι ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει άνιση κατανομή μορίων νερού, η θέρμανσή του είναι άνιση.
Μια άλλη μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ανέλυσε τις επιπτώσεις του φούρνου μικροκυμάτων στο μητρικό γάλα. Ένας από τους επιστήμονες ανέφερε "Περνώντας από μικροκύματα το μητρικό γάλα, ακόμη και σε χαμηλή ρύθμιση, καταστρέφει μερικά από πολύ σημαντικά διατροφικά στοιχεία». Επιπρόσθετα, υπήρχαν πολλές άλλες ανησυχητικές αλλαγές στην δομή του μητρικού γάλα.
Στη Ρωσία, οι φούρνοι μικροκυμάτων είχαν απαγορευτεί το 1976 εξαιτίας της αρνητικής επίδρασής τους στην υγεία και την ευημερία του πληθυσμού της.
• Τα τρόφιμα των φούρνων μικροκυμάτων προκαλούν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη με «βραχυκύκλωμα» στα ηλεκτρικά ερεθίσματα του εγκεφάλου.
• Η παρατεταμένη κατανάλωση τροφών μικροκυμάτων προκαλεί αύξηση καρκινικών κυττάρων στο ανθρώπινο αίμα.
• Ανόργανα άλατα, βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά μειώνονται ή τροποποιούνται έτσι ώστε το ανθρώπινο σώμα να λαμβάνει λίγο η καθόλου όφελος.
• Τροφές των φούρνων μικροκυμάτων προκαλούν στο στομάχι και τα έντερα καρκινικές νεοπλασίες (όγκοι). Αυτό μπορεί να εξηγήσει την ταχεία αύξηση του ποσοστού του καρκίνου του παχέος εντέρου στην Αμερική.
• Η συνεχής πρόσληψη τροφίμων από μικροκύματα προκαλεί ανοσοανεπάρκεια μέσω της τροποποίησης στην λειτουργία των λεμφαδένων και το πλάσμα (στο αίμα).
• Τρώγοντας τρόφιμα από τα μικροκύματα προκαλείται απώλεια μνήμης, συγκέντρωσης, συναισθηματικής αστάθειας και μείωση της νοημοσύνης.
• Στο γάλα και τα δημητριακά μετατρέπονται ορισμένα από τα αμινοξέα τους σε καρκινογόνες ουσίες.
• Η απόψυξη κατεψυγμένων φρούτων μετατρέπει την γλυκοζίτη και την γαλακτοζίτη που περιέχουν σε καρκινογόνες ουσίες.
• Κατά την εξαιρετικά σύντομη έκθεση των ωμών, μαγειρεμένων ή κατεψυγμένων λαχανικά μετατρέπονται τα φυτικά αλκαλοειδή που περιέχουν σε καρκινογόνες ουσίες.
Σε «Συγκριτική Μελέτη Συμβατικών Τροφίμων σε σχέση με τρόφιμα μικροκυμάτων», που δημοσιεύτηκε 1992 από το Raum & Zelt, αναφέρει:
«Η παραγωγή αφύσικων μορίων είναι αναπόφευκτη. Τα φυσικός δημιουργημένα αμινοξέα έχουν παρατηρηθεί να αλλοιώνονται ισομερώς (αλλαγές στο σχήμα μορφοποίησης), καθώς και να μετασχηματίζονται σε τοξικές μορφές, κάτω από την επίδραση των μικροκυμάτων που παράγονται σε φούρνους. Μια βραχυπρόθεσμη μελέτη διαπίστωσε σημαντικές και ανησυχητικές μεταβολές στο αίμα των ατόμων που καταναλώνουν γάλα και λαχανικά από φούρνους μικροκυμάτων. Οκτώ εθελοντές έτρωγαν διάφορους συνδυασμούς των ίδιων φαγητών με διαφορετικούς τρόπους. Όλα τα τρόφιμα που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία μέσω των φούρνων μικροκυμάτων προκάλεσαν μεταβολές στο αίμα των εθελοντών. Τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης μειώθηκαν και τα επίπεδα των Λευκών αιμοσφαιρίων, τα επίπεδα χοληστερίνης αυξήθηκαν. Τα Λεμφοκυττάρων επίσης μειώθηκαν».
Το συμπέρασμα είναι ότι ο φούρνος μικροκυμάτων προκαλεί καρκίνο και άλλες ασθένειες. Μπορεί να καταστρέψει ότι καλό περιέχει το φαγητό μας και να αποδυναμώσει το σώμα μας. Καλό είναι να απαλλαγούμε από αυτό, μονίμως.
Πηγή: livingtraditionally.com
Τα μικροκύματα είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. Αυτή η ενέργεια μετατρέπει την πολικότητα των μορίων από θετικό σε αρνητικό. Αυτή η πολικότητα αλλάζει εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτά τα μικροκύματα βομβαρδίζουν τα μόρια των τροφίμων και δονούν τα πολωμένα μόρια μέσω της ακτινοβολίας στην ίδια συχνότητα εκατομμύρια φορές κάθε δευτερόλεπτο. Αυτή η τριβή θερμαίνει το φαγητό και επίσης προκαλεί σημαντική δομική βλάβη στα μόρια των τροφίμων.
Μια ελβετική μελέτη με επικεφαλής τον βιολόγο επιστήμονα Dr. Hans Hertel ανέλυσε τα αποτελέσματα των τροφίμων εκτεθειμένα στα μικροκύματα. Για οκτώ εβδομάδες, οκτώ άνθρωποι ζούσαν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και κατά διαστήματα έτρωγαν ωμά τρόφιμα, συμβατικά μαγειρεμένα τρόφιμα και τρόφιμα από φούρνο μικροκυμάτων. Δείγματα αίματος εξετάστηκαν μετά από κάθε γεύμα. Η μελέτη έδειξε ότι τα τρόφιμα του φούρνου μικροκυμάτων προκάλεσε σημαντικές αλλαγές στη χημεία του αίματος.
Ο Ελβετός επιστήμονας, αναφέρει:
"Δεν υπάρχουν άτομα, μόρια ή κύτταρα οποιουδήποτε οργανικού σώματος που να είναι σε θέση να αντέξουν τέτοια βίαιη, καταστροφική δύναμη για οποιοδήποτε μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε χαμηλό ενεργειακό εύρος των milliwatts ... Αυτός είναι ο τρόπος που παράγεται το ζέσταμα ή μαγείρεμα στους φούρνους μικροκυμάτων - τριβή με βία στα μόρια του νερού. Οι δομές των μορίων ταράζεται, τα μόρια βίαια παραμορφώνονται και έτσι απομειώνονται σημαντικά σε ποιότητα."
Ίσως αναρωτιέστε γιατί συχνά το ζέσταμα στα μικροκύματα είναι ανομοιόμορφο. Η ανομοιόμορφη θέρμανση παρουσιάζεται επειδή τα μικροκύματα λειτουργούν με ότι μόρια του νερού είναι παρόν και δεδομένου ότι ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει άνιση κατανομή μορίων νερού, η θέρμανσή του είναι άνιση.
Μια άλλη μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ανέλυσε τις επιπτώσεις του φούρνου μικροκυμάτων στο μητρικό γάλα. Ένας από τους επιστήμονες ανέφερε "Περνώντας από μικροκύματα το μητρικό γάλα, ακόμη και σε χαμηλή ρύθμιση, καταστρέφει μερικά από πολύ σημαντικά διατροφικά στοιχεία». Επιπρόσθετα, υπήρχαν πολλές άλλες ανησυχητικές αλλαγές στην δομή του μητρικού γάλα.
Στη Ρωσία, οι φούρνοι μικροκυμάτων είχαν απαγορευτεί το 1976 εξαιτίας της αρνητικής επίδρασής τους στην υγεία και την ευημερία του πληθυσμού της.
• Τα τρόφιμα των φούρνων μικροκυμάτων προκαλούν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη με «βραχυκύκλωμα» στα ηλεκτρικά ερεθίσματα του εγκεφάλου.
• Η παρατεταμένη κατανάλωση τροφών μικροκυμάτων προκαλεί αύξηση καρκινικών κυττάρων στο ανθρώπινο αίμα.
• Ανόργανα άλατα, βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά μειώνονται ή τροποποιούνται έτσι ώστε το ανθρώπινο σώμα να λαμβάνει λίγο η καθόλου όφελος.
• Τροφές των φούρνων μικροκυμάτων προκαλούν στο στομάχι και τα έντερα καρκινικές νεοπλασίες (όγκοι). Αυτό μπορεί να εξηγήσει την ταχεία αύξηση του ποσοστού του καρκίνου του παχέος εντέρου στην Αμερική.
• Η συνεχής πρόσληψη τροφίμων από μικροκύματα προκαλεί ανοσοανεπάρκεια μέσω της τροποποίησης στην λειτουργία των λεμφαδένων και το πλάσμα (στο αίμα).
• Τρώγοντας τρόφιμα από τα μικροκύματα προκαλείται απώλεια μνήμης, συγκέντρωσης, συναισθηματικής αστάθειας και μείωση της νοημοσύνης.
• Στο γάλα και τα δημητριακά μετατρέπονται ορισμένα από τα αμινοξέα τους σε καρκινογόνες ουσίες.
• Η απόψυξη κατεψυγμένων φρούτων μετατρέπει την γλυκοζίτη και την γαλακτοζίτη που περιέχουν σε καρκινογόνες ουσίες.
• Κατά την εξαιρετικά σύντομη έκθεση των ωμών, μαγειρεμένων ή κατεψυγμένων λαχανικά μετατρέπονται τα φυτικά αλκαλοειδή που περιέχουν σε καρκινογόνες ουσίες.
Σε «Συγκριτική Μελέτη Συμβατικών Τροφίμων σε σχέση με τρόφιμα μικροκυμάτων», που δημοσιεύτηκε 1992 από το Raum & Zelt, αναφέρει:
«Η παραγωγή αφύσικων μορίων είναι αναπόφευκτη. Τα φυσικός δημιουργημένα αμινοξέα έχουν παρατηρηθεί να αλλοιώνονται ισομερώς (αλλαγές στο σχήμα μορφοποίησης), καθώς και να μετασχηματίζονται σε τοξικές μορφές, κάτω από την επίδραση των μικροκυμάτων που παράγονται σε φούρνους. Μια βραχυπρόθεσμη μελέτη διαπίστωσε σημαντικές και ανησυχητικές μεταβολές στο αίμα των ατόμων που καταναλώνουν γάλα και λαχανικά από φούρνους μικροκυμάτων. Οκτώ εθελοντές έτρωγαν διάφορους συνδυασμούς των ίδιων φαγητών με διαφορετικούς τρόπους. Όλα τα τρόφιμα που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία μέσω των φούρνων μικροκυμάτων προκάλεσαν μεταβολές στο αίμα των εθελοντών. Τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης μειώθηκαν και τα επίπεδα των Λευκών αιμοσφαιρίων, τα επίπεδα χοληστερίνης αυξήθηκαν. Τα Λεμφοκυττάρων επίσης μειώθηκαν».
Το συμπέρασμα είναι ότι ο φούρνος μικροκυμάτων προκαλεί καρκίνο και άλλες ασθένειες. Μπορεί να καταστρέψει ότι καλό περιέχει το φαγητό μας και να αποδυναμώσει το σώμα μας. Καλό είναι να απαλλαγούμε από αυτό, μονίμως.
Πηγή: livingtraditionally.com
Walk as if you are kissing earth with your feet...