• Καλησπερα Νεο μελος

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #125625  από new_angel
 Παρ Ιαν 20, 2017 4:25 pm
καλησπέρα στην κοινότητα ,

Ειμαι ο Νικος ετών 30. θα ηθελα να σας προυσιασω τον εαυτο μου και τους προβληματισμούς μου...(ανορθογραφα) για αυτο Λοιπον προφυλαξτε τα ματια σας :emojis-12:

Κατοικος εξωτερικού τα τελευταία 4 χρονια στην κεντρική ευρωπη...ενα από τα παιδια που αποδημισαν στα χρονια της κρίσης για καλλητερο μελλον. Νεαρός μηχανικός που αγαπάει τα ταξίδια με τις μοτοσυκλέτες και λατρευει να κοινηγαει τους ανοιχτούς οριζοντες, καπνίζει ομως δεν πίνει...

Στο τελευταίο ταξίδι (32 ωρες στο αυτοκινητο λογο κακκοκαιριας εις τας ευρωπας )που εκανα αυτα τα Χριστούγεννα ένας πόνος στο ματι παρουσιαστικε......και μετα από κάποια 24ωρα πειγα στον οφθαλμιιατρο ο οφθαλμιατρος με εστειλε στην νευρολογο οπου διαγνοστικα με οπτική νευριτιδα...η οπτική νευριτιδα με εστειλε στον μαγνητικο τομογρραφο και ο μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομειο όπου μου δωσαν κορτιζονη για 3 μερες...4 εστιες πολυ μικρές και ανενεργες κατά τα αλλα υγιεστατος... οι γιατροί με στειλαν πισω στην χώρα μου για να διερευνήσουν παραπάνω οι γιατροί...σττον τόπο διαμονής μου.......οπου οι εδω γιατροι μου ειπαν οτι θα κανω παρακεντιση για να αποκλυσουν άλλες ασθενιες και να βγάλουν το πόρισμα οτι Μαλλον και πιθανότητα εχω ΣΚΠ. και να μην ανησυχώ υπααρχουν φαρμακα και αν καταλαβα σωστα τα γερμανικα ..ολιστηκες θεραπιες και ομάδες γιατρών να ασχοληθούν με την πάρτη μου.

Και τωρα τι???? νιωθω ενα ρολερκοστερ συναισθηματων....αλλα νομιζω θα το διαχειριστώ....ταχα ξερεις τι θα γινει αυριο??? πηγαίνοντας στην δουλεια Μπορει να με πατήσει φορτηγό χεχε

Καλώς σας βρήκα παιδια...εχω κάποιες απορίες αλλα θα σας πριξω εν καιρο.
 #125628  από Gianna
 Παρ Ιαν 20, 2017 5:25 pm
Καλώς τον! Τώρα που είναι νωρίς δες το ολιστικά. Άλλαξε τη διατροφή σε υγιεινή, βάλε διαλογισμό, βάλε άσκηση. Καλά θα πάνε όλα!!! :emojis-2:
 #125631  από ποπη
 Παρ Ιαν 20, 2017 6:27 pm
Καλως ηρθες στην παρεα μας! :)

Εδω θα βρεις σχεδον τα παντα σχετικα με την σκπ και μεθοδους αντιμετωπισης. Ειναι πολυ καλο φορουμ και εχει πολλους ανθρωπους με μεγαλη εμπειρια να σε βοηθησουν σε οτι εχεις απορια. Το σκεπτικο της Γιαννας το ακολουθουμε οι περισσοτεροι και αποδιδει :)
Γιατι δεν σε ανελαβαν οι γιατροι εκει και σε εστειλαν πισω στην Ελλαδα να εξεταστεις??
 #125632  από new_angel
 Παρ Ιαν 20, 2017 6:34 pm
Gianna έγραψε:Καλώς τον! Τώρα που είναι νωρίς δες το ολιστικά. Άλλαξε τη διατροφή σε υγιεινή, βάλε διαλογισμό, βάλε άσκηση. Καλά θα πάνε όλα!!! :emojis-2:
Σε ευχαριστω παρα πολυ...τολμω να πω οτι περασα πολλα ανχοι τα τελευταια χρονια κυριος εππαγγελματικα ...επιανα τον ευτο μ να μην λειτουργει σωστα....για αυτο και παρετηθικα απο την δουλεια μ με πολυ θρασσος ωστε για να τα βρω λιγο με τον εαυτο μ και να κανω μερικα πραγματα για εμενα.... και μ εσκασε αυτο τωρα..... η καινουρια μου δουλεια ξεκιναει τον φεβρουαριο οποτε θελω να προετιμασω τον εαυτο μ για το εργασιακο ανχος.

Θα ηθελα να σε ρωτησω τι ακριβος ενοεις διαλογισμο? Ειμαι τερμα ανοιχτος να αλαξω τροπο ζωης και συνηθειες αλλα δεν ξερω πως!!! Φανταζομαι ειναι μια διαρκη διαδικασια και δεν γινετε απο τν μια στιγμη στην αλλην... δεν θελω κλαψα...ουτε φροντιδα και νταντεμα, να κανω κατι θελω ομως ουτε το εχω σχηματοποιησει ουτε ξερω τι ειναι αυτο... οταν εχεις χρονο please hit me σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω πολυ!!!
 #125633  από new_angel
 Παρ Ιαν 20, 2017 6:49 pm
ποπη έγραψε:Καλως ηρθες στην παρεα μας! :)

Εδω θα βρεις σχεδον τα παντα σχετικα με την σκπ και μεθοδους αντιμετωπισης. Ειναι πολυ καλο φορουμ και εχει πολλους ανθρωπους με μεγαλη εμπειρια να σε βοηθησουν σε οτι εχεις απορια. Το σκεπτικο της Γιαννας το ακολουθουμε οι περισσοτεροι και αποδιδει :)
Γιατι δεν σε ανελαβαν οι γιατροι εκει και σε εστειλαν πισω στην Ελλαδα να εξεταστεις??
Χεχε τα εγραψα μπερδεμενα. Ερχομενος στην ελλαδα επαθα ο,τι επαθα. Ουσιαστικα οι γιατροι στην ελλαδα με εστειλαν πισω στην γερμανια....με το σκεπτικο οτι ειμαι καλα να ηρεμισει λιγο το σωμα μου απο το ορο της κορτιζωνης και μετα μπορω να παω πισω στην Γερμανια να ψαχτω με την υσηχια μ. Οπως και εκανα. 26 του μηνος ο γενικος γιατρος στην γερμανια μου εκλεισε ραντεβου στο νοσοκομειο να παω για 2 μερες να μου κανουν μια ντουζινα εξετασεις για να βγαλουν το πορισμα και να συζητισω με γιατρους για το τι πρεπει να κανω απο εκει και μετα και αν πρεπει να κανω κατι.

Αυτο που σιγουρα χρειαζομαι ανεξαρτητος σκπ ειναι αλαγες....ναι μεν ειμαι νεος στα 30 αλλα δεν ειμαι 20 να τρωω οτι σαβουρα βρω και να καπνιζω πολυ...... και βασικα αυτο που θελω να κοψω ειναι το ανχος...και φυσικα δεν ξερω πως...και φυσικα η διαγνωση και ολα αυτα ειναι μεγαλο σοκ που εχει ανχος.....αλλα απο οσο καταλαβαινω ολοι το περασατε το πρωτο ανχος και ολοι επιβιωσατε.
 #125634  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 20, 2017 7:00 pm
Βιταμινουλες,ασκηση,διαλογισμο,θετικη ενεργεια και ολα καλα :) :)
Μην φοβασαι τιποτα δεν ειναι!
Γερμανια εισαι? Εχει πολυ καλους νευρολογους!
 #125635  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 20, 2017 7:45 pm
καλως ηρθες Νικο!
Οπως σου ειπαν και παραπανω εδω θα βρεις αρκετες πληροφοριες,ψαχτες και προσαρμοσετες στα μετρα σου αναλογως πως ανταποκρινετε το σωμα σου ,ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε το ιδιο και ειδικα με την σκλυρηνση.
Καλο θα ηταν να κοψεις το καπνισμα και εγω το εκοψα σε μια μερα ,μια αποφαση ειναι!!
Να θρεφεις σωστα το σωμα και το νου!!!
 #125636  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 20, 2017 7:48 pm
επειδη ρωτησες για τον διαλογισμο κοιτα εδω viewtopic.php?f=44&t=5115
καθως επισης και στην ενοτητα πνευμα & διαλογισμος

και εδω http://www.reiki.gr/dialogismoi/?p=6
 #125641  από new_angel
 Παρ Ιαν 20, 2017 10:43 pm
Nikoskk έγραψε:επειδη ρωτησες για τον διαλογισμο κοιτα εδω viewtopic.php?f=44&t=5115
καθως επισης και στην ενοτητα πνευμα & διαλογισμος

και εδω http://www.reiki.gr/dialogismoi/?p=6
Ωστε καπως ετσι ειναι ο διαλογισμος....θα το δοκιμασω αν και να σου πω την πικρη αληθεια...και στο πνευμα του οσα δεν φερνει η Λογικη τα φερνει η αναγγη θα το ψαξω παραπανω και θα το δοκιμασω οσο ποιο σωστα και με σεβασμο...και ποιος ξερει μπορει να μ αρεσει!!!! Το φανταζομουν καπως διαφορετικα να σου πω ..... σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για τις κατευθηνσεις...θα μηλησω με καποιον διατροφολογο σχετικα με την διατροφη και ΣΚΠ αν και δεν νομιζω να γνωριζει και πολλα.... αλλα φανταζομαι δεν εχω να χασω κατι... αληθεια εσεις τι διαιατα και πλουσια σε τι ακολουθητε?