Καλησπερα Μαριε,
Τα ω3, ω6, ω9 λιπαρα εχουν ισχυρη αντιοξειδωτικη δραση η οποια προστατευει τον οργανισμο απο πολλα προβληματα. Μονοακορεστα και πολυακορεστα λιπαρα προτιμωνται , ενω τα κεκορεσμενα πρεπει να αποφευγονται. Με μια γρηγορη ματια στο διαδυκτιο 'η σοβαρα βιβλια διατροφης θα βρεις ολες τις πληροφοριες που θα χρειαστεις για τα λιπαρα. Ειναι πολυ χρησιμο να λαμβανονται ως συμπληρωμα διατροφης και παντα με προσοχη και παρακολουθηση με παυσεις στο ενδιαμεσο.
Τωρα οσον αφορα την σκπ, ακριβως επειδη επιδιωκουμε αντιοξειδωτικη και αντιφλεγμονωδη διατροφη τα προτιμαμε. Χρησιμοποιω και εγω ιχθυελαιο περα απο την καταναλωση ψαριων που εχουν υψηλες ποσοτητες ω-λιπαρων. Στους πρωτους 6 μηνες χρησης ειδα τα πρωτα αποτελεσματα, αλλα θελει παραπανω γιατι καθε διατροφη θελει τον χρονο της. Τωρα εχω κλεισει 1 χρονο καταναλωσης και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Βεβαια δεν κανω μονο χρηση ιχθυελαιου.
Κανε την ερευνα σου και ξεκινησε το αν το κρινεις σωστο για εσενα. Πολλοι εδω μεσα που θα ρωτησεις εχουν θετικη σταση προς το ιχθυελαιο.