• Ωμοφαγια! ελιξιριο ζωης και αυτοθεραπειας!

  • Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #123751  από Ελιζα
 Δευ Δεκ 19, 2016 9:54 am
Θεραπευτικα μανιταρια!! :) αντε κανε ενα θεμα :)
Εγω τα μανιραρια τα τρωω οπου και αν τα βρω.στους περιπατους που κανω μασουλαω οπου και αν βρω οτι κ αν βρω :) να φανταστω εσυ εισαι ποιο προσεκτικος απο εμενα!
Εχουν φουλ βιταμινες!
 #123755  από Ελιζα
 Δευ Δεκ 19, 2016 11:06 am
Στάθης έγραψε:
Nikoskk έγραψε:βεβαια ο καθενας πρεπει να επιλεξει μονος του αφου παρει πληροφοριες ποιες τροφες καταναλωνη και ποιες οχι , εγω μεταξυ αλλων εχω κοψει τα δημητριακα και τα οσπρια και καποια λαχανικα οπως η μελιντζανα που με πειραζε και εχω φτιαξει το δικο μου μενου!!!!
Ναι συμφωνώ Νίκο, αυτό σημαίνει να είσαι ο γιατρός του εαυτού σου, να μπορείς εκτός των άλλων, να νιώθεις κάθε τι που δίνεις στον οργανισμό σου από το στόμα.

Π.χ. τώρα τελευταία ένιωθα ότι μου λείπουν πολύ τα προβιοτικά μέσα μου, αποτέλεσμα των ανοσοτροποποιητικών φαρμάκων, της κορτιζόνης και τα πολλά αντιβιωτικών που χρειαζόμουν για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε διάφορες ιώσεις κτλ.

Ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Αλλά για κάποιο λόγο μου ήρθε φλασιά, εδώ και 2 εβδομάδες καταναλώνω Κεφίρ. Κεφίρ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να πίνω τέτοιο πράγμα, αλλά αρχίζει και μου αρέσει, όπως επίσης αρχίζω και νιώθω ευεργετικά στο πεπτικό σύστημα και άκουσον άκουσον στο δέρμα μου.

Πιστεύω εν τέλη ότι, η εξισορρόπηση της χλωρίδας του σώματός μας, ειδικά για μας που έχουμε εκτεθεί σε ανοσοπαιχνίδια είναι πολύ πολύ σημαντικό. Η Ωμοφαγία είμαι σίγουρος ότι ενισχύει αυτήν την εξισορρόπηση.
Σταθη..και εγω πινω Κεφιρ!!!
Και ξυνογαλα! Ειναι ακρως ωφελιμα για την υγεια! Και γαλα Σογιας,καρυδας,αμυγδαλου και παει λεγωντας ( τα τελευταια τα κανω μονη μου)
 #123887  από litsa
 Τρί Δεκ 20, 2016 7:10 pm
Κεφιρ πινω κάθε βράδυ και εγώ!!! Εδώ και 8-9 μήνες!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τρί Δεκ 20, 2016 7:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #123898  από Nikoskk
 Τρί Δεκ 20, 2016 8:17 pm
Ελιζα έγραψε:Προτεινω και σογιας!!!
κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να αποφευγεις την σογια, εγω κοψει και δημητριακα.....
 #123914  από Nikoskk
 Τρί Δεκ 20, 2016 11:06 pm
Ελιζα έγραψε:Γτ;
συμφωνα με το πρωτοκολλο της terry wahls
[3] Η έρευνα έχει δείξει ότι θραύσματα από ξένες πρωτεΐνες (δηλαδή, από μολυσματικούς παράγοντες και τροφιμα) μπορούν να ενεργοποιήσουν την μυελίνη- τα ευαίσθητα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω από διασταυρούμενες αντιδράσεις.
Πολλές νέες ξένες πρωτεΐνες εισήχθησαν στο ανθρώπινο περιβάλλον από τη γεωργική επανάσταση, 10.000 έως 5000 χρόνια πριν.
Ορισμένες νέες πρωτεΐνες έχουν περάσει μέσα στον άνθρωπο από τα οικόσιτα ζώα (π.χ. ιός Epstein Barr) και από εντελώς νέα ειδη διατροφής, όπως τα γαλακτοκομικά, δημητριακά και τα όσπρια. Οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ πολύ περισσότερο από 5.000 χρόνια, και η χλωρίδα του εντέρου μας δεν έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να ξέρει τι να κάνει με μερικά από αυτά τα δημητριακά και τα όσπρια.

υπαρχει θεμα με αυτο :
viewtopic.php?f=49&p=93246

η εδω

http://episthmi.blogspot.gr/2012/10/ba-cnp-rncp-1.html

μπορεις να κοιταξεις και εδω
http://www.direct-ms.org/recommendations.html
 #125153  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 9:46 pm
Έχει παρατηρηθεί, πως οι άνθρωποι φέρουν στα έντερά τους μουκοειδή πλάκα από 2 έως ……. 40 κιλά!!!
https://rawveganseminars.wordpress.com/ ... %BA%CE%B1/
 #125154  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 9:53 pm
Ιιιιοοουυυυυυυυ!!!! Μπλιαχχχχχ!!!!
Καιιιι μεταααα μου λετε να μαθω να μαγειρευωωω...βρε ουρττττ!!!!
Ουτε λιπος εχω ουτε αυτην την ιου πλακα...ιουυυ ιουυυ ιουυυυ μπλιαχ μπλιαχχχ μπλιιιιιαααχχχχχχ!!! Πως ειναι ετσι ρε?!?!?!???? Ωμοφαγια για παντα!!!! Ωμα μεζεδακια στο ενα μετρο ;)