• ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!

  • Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #102315  από eleni POL
 Δευ Απρ 28, 2014 9:59 am
Για το προηγούμενο βίντεο το δίδαγμα :Ανοιχτό μυαλό και κρατείστε την Πίστη,σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν.
Το κορίτσι παρακάτω είναι πιο "πραγματική".

 #106694  από dream
 Δευ Οκτ 06, 2014 8:31 pm
Πραγματικα η πιστη μας στο Χριστο ειναι το παν! Εγω το πρωτο μουδιασμα μου το περασα με το λαδι του Αγιου Νεκταριου! (ειναι ο Άγιος που ευλαβούμαι πολυ) και παρόλο που έχω πάνω απο 10 εστίες ακομα ορθιος χωρις κανενα προβλημα!! Μαλιστα απο την τελευταια μου επίσκεψη στον γιατρο δεν το πιστευε! και οι αλλοι 5-6 που πηγα τα ιδια μου ειπαν! "θα επρεπε να ειχες τουλαχιστον κατι και εσυ δεν εχει τιποτε!
Εσυ Νικο πως εισαι? Σε τι κατασταση?
 #106697  από nikolakis
 Δευ Οκτ 06, 2014 10:18 pm
dream έγραψε:Πραγματικα η πιστη μας στο Χριστο ειναι το παν! Εγω το πρωτο μουδιασμα μου το περασα με το λαδι του Αγιου Νεκταριου! (ειναι ο Άγιος που ευλαβούμαι πολυ) και παρόλο που έχω πάνω απο 10 εστίες ακομα ορθιος χωρις κανενα προβλημα!! Μαλιστα απο την τελευταια μου επίσκεψη στον γιατρο δεν το πιστευε! και οι αλλοι 5-6 που πηγα τα ιδια μου ειπαν! "θα επρεπε να ειχες τουλαχιστον κατι και εσυ δεν εχει τιποτε!
Εσυ Νικο πως εισαι? Σε τι κατασταση?
Δοξα το Θεο αδελφε καλα ειμαι! Εχω καποιες πολυ δυσκολες μερες αλλα δοξα το Θεο υπαρχουν και χειροτερα! Σε αλλους κοβουν τα κεφαλια...
Εμενα αυτο που με κραταει ειναι και τα βοτανα! Ολες μου τις δυσκολες στιγμες με αυτα τα τις περνάω!
Χαιρομαι που εισαι σε τοσο καλο σταδιο με τοσο χαλια μαγνητική! :smile-clapping: :smile-clapping:

Εχω παει στον Αγιο Νεκταριο! Μαλιστα η μανα μου ηταν μπροστα σε ενα θαυμα του Αγιου με ενα παιδακι που ηταν παράλυτο και περπατησε! Ακομα και τωρα οταν το λεει καπου την πιανουν τα κλαματα! Τον ακουσα και στον ταφο του! Ξερεις εκει που βαζει το αυτι σου και τον ακους!
Το καλυτερο ειναι να πας χειμωνα που δεν εχει καθολου κοσμο και να κατσεις στο μικρο Εκκλησακι και να κανεις την παρακληση του Αγιου! Πολυ μεγαλη δυναμη!
 #106701  από Κώστας
 Τρί Οκτ 07, 2014 1:10 am
Είμαι σχεδόν ένα χρόνο σε αναπηρικό αμαξίδιο και οι μύες μου από την ακινησία έχουν ατονήσει τόσο πολύ, που ακόμη κι΄ αν αύριο το πρωί ένα θαύμα με έκανε απολύτως καλά, θα ήταν αδύνατο να σηκωθώ και να περπατήσω. Αυτό θα γινόταν μετά από καιρό και εφ΄ όσον έκανα καθημερινά φυσιοθεραπείες και κινησιοθεραπείες για να δυναμώσω τους μύες μου αλλά και για να «ξαναθυμίσω» στον εγκέφαλό μου πως είναι να περπατάς. Είναι αδύνατον ένας παράλυτος να σηκωθεί και να περπατήσει, έστω κι΄ αν θεραπευτεί τελείως από την αιτία που του προκάλεσε την παραλυσία. Εκτός κι΄ αν στο θαύμα περιλαμβάνεται και εκγύμναση και ενδυνάμωση των μυών!

Υσ. Το ότι είσαι όρθιος, πράγμα το οποίο σου εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα να διατηρήσεις, με τόσο χάλια μαγνητική, οφείλεται καθαρά και μόνο στο απρόβλεπτο της νόσου από την οποία πάσχουμε. Η δικιά μου μαγνητική είναι ίδια και απαράλλαχτη τα τελευταία 10 χρόνια κι΄ όμως εδώ κι΄ ένα χρόνο βρίσκομαι σε αμαξίδιο, χωρίς να έχω ούτε μία ενεργή αλλά ούτε και νέα εστία!
 #106711  από neroxytis
 Τρί Οκτ 07, 2014 10:57 am
Για άλλους η εξήγηση είναι ο άγιος ο νεκτάριος, για άλλους φαινόμενο placebo και για μένα ο συνδυασμός του τελευταίου με απλή σύμπτωση. Σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοια τύχη. Αυτό που δεν νοιώθω είναι το με ποια λογική αποδίδεις την "υγεία" σου σε έναν σούπερ ήρωα που σε έκανε άρρωστο εξ αρχής. Πολύ αλλοπρόσαλλος υπερήρωας. Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι (του αγίου νεκταρίου). Δικαίωμά σου φυσικά, αν σε κάνει να νοιώθεις ασφαλέστερος.

Αγαπητέ Κώστα, πολύ σωστά και λογικά τα λες. Τα φαινόμενα απατούν, βέβαια. Ή η ιστοριούλα με το ανάπηρο παιδί είναι μέρος κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας - "Ο δικός μας σούπερ ήρωας θεραπεύει ανάπηρους, σε αυτό το δίσκο ρίξτε τα λεφτά" ή ακόμα χειρότερα είναι θεατρική παράσταση, για τον ίδιο σκοπό όμως.

ΥΓ: Θα διαπίστωσες ότι η μαγνητική, με ή χωρίς άγιο, δε λέει τίποτα για την αναπηρία. Άρα το "10 εστίες" μην το λάβεις καν υπ' όψιν. Να είσαι πάντα τόσο καλά και ακόμα καλύτερα!
 #106714  από Κωνσταντίνα
 Τρί Οκτ 07, 2014 2:49 pm
dream έγραψε:Πραγματικα η πιστη μας στο Χριστο ειναι το παν! Εγω το πρωτο μουδιασμα μου το περασα με το λαδι του Αγιου Νεκταριου! (ειναι ο Άγιος που ευλαβούμαι πολυ) και παρόλο που έχω πάνω απο 10 εστίες ακομα ορθιος χωρις κανενα προβλημα!! Μαλιστα απο την τελευταια μου επίσκεψη στον γιατρο δεν το πιστευε! και οι αλλοι 5-6 που πηγα τα ιδια μου ειπαν! "θα επρεπε να ειχες τουλαχιστον κατι και εσυ δεν εχει τιποτε!....
Φίλε dream σε ζηλεύω, μακάρι να είχα τη μισή σου πίστη!!! :smile-blush:
Προχώρα δυνατά με τη βοήθεια του Χριστού και την προστασία του Αγίου Νεκταρίου πάντα δίπλα σου :smile-sun:
 #106753  από dream
 Πέμ Οκτ 09, 2014 9:15 am
Κώστας έγραψε:Είμαι σχεδόν ένα χρόνο σε αναπηρικό αμαξίδιο και οι μύες μου από την ακινησία έχουν ατονήσει τόσο πολύ, που ακόμη κι΄ αν αύριο το πρωί ένα θαύμα με έκανε απολύτως καλά, θα ήταν αδύνατο να σηκωθώ και να περπατήσω. Αυτό θα γινόταν μετά από καιρό και εφ΄ όσον έκανα καθημερινά φυσιοθεραπείες και κινησιοθεραπείες για να δυναμώσω τους μύες μου αλλά και για να «ξαναθυμίσω» στον εγκέφαλό μου πως είναι να περπατάς. Είναι αδύνατον ένας παράλυτος να σηκωθεί και να περπατήσει, έστω κι΄ αν θεραπευτεί τελείως από την αιτία που του προκάλεσε την παραλυσία. Εκτός κι΄ αν στο θαύμα περιλαμβάνεται και εκγύμναση και ενδυνάμωση των μυών!

Υσ. Το ότι είσαι όρθιος, πράγμα το οποίο σου εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα να διατηρήσεις, με τόσο χάλια μαγνητική, οφείλεται καθαρά και μόνο στο απρόβλεπτο της νόσου από την οποία πάσχουμε. Η δικιά μου μαγνητική είναι ίδια και απαράλλαχτη τα τελευταία 10 χρόνια κι΄ όμως εδώ κι΄ ένα χρόνο βρίσκομαι σε αμαξίδιο, χωρίς να έχω ούτε μία ενεργή αλλά ούτε και νέα εστία!
Είναι αδύνατον ένας παράλυτος να σηκωθεί και να περπατήσει, έστω κι΄ αν θεραπευτεί τελείως από την αιτία που του προκάλεσε την παραλυσία. Εκτός κι΄ αν στο θαύμα περιλαμβάνεται και εκγύμναση και ενδυνάμωση των μυών
Φιλε μου Κωστα...

1. Ξερεις στο ιντερνετ δεν θα το μαθεις ποτε αυτο! Ούτε στην τηλεόραση! Και το πρωτο που κανουμε οταν γινεται ενα θαυμα ειναι να μη το διαδωσουμε στην τηλεοραση!

2. Αυτο της νοσου με την κακια μαγνητικη και την καλη εικονα του ασθενή το ξερω... αλλα η δικια μου μαγνητικη ειναι για πολυ χαλια! Εχω παντου μεγαλες εστιες! Κανενας νευρολογος δεν μπορει να το εξηγησει! Μαλιστα ο ενας μου κρατησε την μαγνητικη να την δουν και οι αλλοι νευρολογοι!και μετα με κοιταζαν σαν ουφο! Την εδωσα σε επιτροπη αναπηριας ( την εδωσε φιλος γιατρου) και αυτοι τα ιδια ( ο ενας το μονο που ειπε ειναι να μη κουραζω τα ματια μου).

3. Αν εισαι απο αθηνα να σε παω να δεις και χειρότερη κατάσταση... με διαλυμένο αυχένα, καρκινο στον νωτιαίο μυελό και τυφλωση... ολες οι εξετασης ακομα και το ηλεκτρομυογράφημα του λενε οτι πρεπει να ειναι παραλυτος! Και σε αυτον οι γιατροι δεν μπορουν να το πιστεψουν!

5. Η πιστη στον Θεο δεν ειναι πιστευω για να μου πανε καλα τα πραγματα και να εχω καλη υγεια στη ζωη μου..... και στο κρεβατι να ημουν παλι την ιδια πιστη θα ειχα. Θεος και στα καλα Θεος και στα κακα.....


Φιλε neroxytis θα ηθελα να μου πεις κατι.... ξερεις τι ειναι η κρεατινινι??
Οι φυσιολογικές τιμες ειναι 0,6-1,1 mg/dl ο φιλος μου ειχε 15! Ρωτα εναν γιατρο να σου πει οταν εχει 15 αν εισαι εδω η στον αλλο κοσμο... και με το λαδακι απο την Παναγια Αξιον Εστι που το εφερα εγω απο το αγιον ορος επεσε στα φυσιολογικα μετα απο λιγη ωρα που εκανε την εξεταση!

Και για εσενα το ιδιο θα πω αν εισαι απο αθηνα ελα να παμε μαζι στο νοσοκομειο να μαθεις για τα θαυματα απο τους ιδιους τους ανθρωπους με τις εξετασεις τους!!

Δεν ειναι ουτε η τυχη ουτε τιποτε αλλο!


Φίλε dream σε ζηλεύω, μακάρι να είχα τη μισή σου πίστη!!! :smile-blush:
Προχώρα δυνατά με τη βοήθεια του Χριστού και την προστασία του Αγίου Νεκταρίου πάντα δίπλα σου :smile-sun:
Δεν ειναι δικια μου! Προσευχη κανουμε και την δινει παλι ο Θεος!

Θα βαλω και εναν γρίφο! Αλλα δεν θα κλεψει κανεις να ψαξει στο ιντερνετ...

Ολοι ξέρουμε οτι ο Χριστός σήκωσε ενα παράλυτο....

Ευαγγέλιο Κυριακής: Ιωάν. ε΄1-15

1 Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ ἀνέβη ὁ Ἰησοῦς εἰς Ἱεροσόλυμα. 2 ἔστι δὲ ἐν τοῖς Ἱεροσολύμοις ἐπὶ τῇ προβατικῇ κολυμβήθρᾳ, ἡ ἐπιλεγομένη ἑβραϊστὶ Βηθεσδά, πέντε στοὰς ἔχουσα. 3 ἐν ταύταις κατέκειτο πλῆθος πολὺ τῶν ἀσθενούντων, τυφλῶν, χωλῶν, ξηρῶν, ἐκδεχομένων τὴν τοῦ ὕδατος κίνησιν. 4 ἄγγελος γὰρ κατὰ καιρὸν κατέβαινεν ἐν τῇ κολυμβήθρᾳ, καὶ ἐταράσσετο τὸ ὕδωρ· ὁ οὖν πρῶτος ἐμβὰς μετὰ τὴν ταραχὴν τοῦ ὕδατος ὑγιὴς ἐγίνετο ᾧ δήποτε κατείχετο νοσήματι. 5 ἦν δέ τις ἄνθρωπος ἐκεῖ τριάκοντα καὶ ὀκτὼ ἔτη ἔχων ἐν τῇ ἀσθενείᾳ αὐτοῦ. 6 τοῦτον ἰδὼν ὁ Ἰησοῦς κατακείμενον, καὶ γνοὺς ὅτι πολὺν ἤδη χρόνον ἔχει, λέγει αὐτῷ· θέλεις ὑγιὴς γενέσθαι; 7 ἀπεκρίθη αὐτῷ ὁ ἀσθενῶν· Κύριε, ἄνθρωπον οὐκ ἔχω, ἵνα ὅταν ταραχθῇ τὸ ὕδωρ, βάλῃ με εἰς τὴν κολυμβήθραν· ἐν ᾧ δὲ ἔρχομαι ἐγώ, ἄλλος πρὸ ἐμοῦ καταβαίνει. 8 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἔγειρε, ἆρον τὸν κράβαττόν σου καὶ περιπάτει. 9 καὶ εὐθέως ἐγένετο ὑγιὴς ὁ ἄνθρωπος, καὶ ἦρε τὸν κράβαττον αὐτοῦ καὶ περιεπάτει. ἦν δὲ σάββατον ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ. 10 ἔλεγον οὖν οἱ Ἰουδαῖοι τῷ τεθεραπευμένῳ· σάββατόν ἐστιν· οὐκ ἔξεστί σοι ἆραι τὸν κράβαττον. 11 ἀπεκρίθη αὐτοῖς· ὁ ποιήσας με ὑγιῆ, ἐκεῖνός μοι εἶπεν· ἆρον τὸν κράβαττόν σου καὶ περιπάτει. 12 ἠρώτησαν οὖν αὐτόν· τίς ἐστιν ὁ ἄνθρωπος ὁ εἰπών σοι, ἆρον τὸν κράβαττόν σου καὶ περιπάτει; 13 ὁ δὲ ἰαθεὶς οὐκ ᾔδει τίς ἐστιν· ὁ γὰρ Ἰησοῦς ἐξένευσεν ὄχλου ὄντος ἐν τῷ τόπῳ. 14 μετὰ ταῦτα εὑρίσκει αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς ἐν τῷ ἱερῷ καὶ εἶπεν αὐτῷ· ἴδε ὑγιὴς γέγονας· μηκέτι ἁμάρτανε, ἵνα μὴ χεῖρόν σοί τι γένηται. 15 ἀπῆλθεν ὁ ἄνθρωπος καὶ ἀνήγγειλε τοῖς Ἰουδαίοις ὅτι Ἰησοῦς ἐστιν ὁ ποιήσας αὐτὸν ὑγιῆ.

Γιατι τον ρωτα ο Χριστος "θέλεις ὑγιὴς γενέσθαι;" Μα 38 χρονια στο κρεβατι ειναι ερωτηση αυτη που του κανει?? Παμε καλα???