Στάθης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 26, 2019 10:39 pm Γενικά τα βιολογικά προϊόντα είναι καλύτερα αλλά σίγουρα και ακριβότερα. Σκοπός είναι να αποφεύγουμε τα τηγανιτά και κορεσμένα λιπαρά. Το ελαιόλαδο μας κάνει καλό, αρκεί να είναι σχετικά ποιοτικό.Σταθη ξες κατά πόσο ειναι εντάξει να μαγειρεύουμε με ελαιόλαδο; Δηλαδη να το βάζουμε στο φαγητό την ώρα του ψησίματος με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται μαζί ή να τσιγαριζουμε φαγητό όπως λαχανικά. Γενικά προσπαθώ να το αποφεύγω
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το αλεύρι το λευκό είναι η γλουτένη, και το πόσο αυτή δρα αρνητικά στο πεμπτικό σύστημα και συνολικότερα στο οργανισμό μας. Είναι καλό να το αποφεύγουμε. Επίσης, λένε για το χοιρινό, ότι το DNA του γουρουνιού είναι αρκετά κοντά στο ανθρώπινο DNA, και ως εκ τούτου επηρεάζεται ο οργανισμός από τα όχι και τόσο καλά χοιρινά κρέατα (από ορμόνες, αντιβιωτικά κτλ.)
Συγκεκριμένη μάρκα βιολογικών να επιλέξεις δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλά προϊόντα βιολογικά, πολύ καλά για την υγεία μας.
Αν δεν μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, κάνε μικρά με σπουδαίο τρόπο.