• ΥΨΗΛΑ ΛΕΥΚΑ

  • Συζητήσεις για τις διαγνωστικές και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για τις διαγνωστικές και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88789  από marian77
 Τετ Απρ 17, 2013 3:35 pm
Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που διαπίστωσα σε αρχείο διαγνωστικών εξετάσεων (προ ms) τα τελευεταία 2 χρόνια παρατήρησα ότι είχα πάνω απο το κανονικό λευκά, δείγμα έντονης δραστηριότητας του λευκού στρατού.....(ανοσοποιητικό) εαν κάποιος στο forum έχει φίλο/γνωστό/συγγενή κλπ και είναι 20-40 ετών & που οι εξετάσεις ρουτίνας δείχνουν συνεχόμενες περιόδους το λευκο στρατό......να κοντεύει να βγεί απο τα παράθυρα, μήπως να πρότεινε να κοιταχθεί για τη δικιά μας ;;;;;; :roll:
 #88791  από Π.Μ79
 Τετ Απρ 17, 2013 4:41 pm
Καλό θα ήταν να μην αναδημοσιεύουμε τις βλακείες που λένε οι νευρολόγοι.
Απλά να σου πω ότι τα δικά μου λευκά ήταν μια ζωή στα 9200 προ και μετά ιντερφερόνης.

Επίσης, αν το δεις στατιστικά (θέλει μπόλικο διάβασμα), θα καταλάβεις ότι ο συνολικός αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων, δεν είναι αυτό που δείχνει τη δράση του ανοσοποιητικού, αλλά συγκεκριμένα κύτταρα (πχ Τ και Β λεμφοκύτταρα).

Επίσης να ξέρεις ότι αν πάθεις μία τενοντίτιδα απλή, στην οξεία της φάση, τα λευκά κυμαίνονται από 12000 έως 15000 χιλιάδες. Σημαίνει ότι έχεις σκπ? Όχι! Σημαίνει ότι έχεις μία φλεγμονή και το ανοσοποιητικό απλά τρέχει να κάνει τη δουλειά του.

Μην προκαλούμε πανικό χωρίς κανένα απολύτως λόγο και βέβαια μην αναμασάμε τις αναπόδεικτες θεωρίες των 'γιατρών' που απλά θησαυρίζουν εις βάρος μας.