• Κοιλιακές διαταραχές

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #131898  από ppt
 Δευ Σεπ 09, 2019 4:59 pm
Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιοι απο εσάς έχετε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.Γνωρίζω ότι υπάρχει συσχέτιση εντέρου-νόσου και ειδικά όταν υπάρχουν εστίες στην θωρακική όμως τον τελευταίο καιρό το πράγμα έχει γίνει ανυπόφορο και ανησυχώ μήπως είναι κάτι άλλο και εγω το ρίχνω σκπ και το αφήνω! Νιωθω συνεχως σαν να υπαρχει καποιο σωμα κατω δεξια στην κοιλια μου καθως και το εντερο μου να κινειται συνεχως. Εχει καποιος κατι παρομοιο?
 #131910  από nadia21
 Τρί Σεπ 10, 2019 11:03 pm
ppt έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2019 4:59 pm Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιοι απο εσάς έχετε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.Γνωρίζω ότι υπάρχει συσχέτιση εντέρου-νόσου και ειδικά όταν υπάρχουν εστίες στην θωρακική όμως τον τελευταίο καιρό το πράγμα έχει γίνει ανυπόφορο και ανησυχώ μήπως είναι κάτι άλλο και εγω το ρίχνω σκπ και το αφήνω! Νιωθω συνεχως σαν να υπαρχει καποιο σωμα κατω δεξια στην κοιλια μου καθως και το εντερο μου να κινειται συνεχως. Εχει καποιος κατι παρομοιο?
Καλησπέρα...πιστεύω πως θα ήταν καλό να επισκεφτείς κάποιον γαστρεντερολόγο....σίγουρα μία εξέταση CRP και κολονοσκόπηση. Ξέρω είναι δύσκολη η διαδικασία αλλά μπορεί να είναι και νόσος Crohn ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF ... F%85_Crohn ).
 #131921  από ppt
 Πέμ Σεπ 12, 2019 8:41 am
Ευχαριστώ για την απάντηση nadia21! Ναι αυτό θα κάνω σίγουρα , απλά είπα μέχρι να πάω μήπως τυχόν περνάει κάποιος κάτι ανάλογο!