Σελίδα 1 από 1

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Φεβ 10, 2019 5:04 pm
από gigi56
Καλησπέρα σε όλους
Γράφω την εμπειρία μου και κάποια στοιχεία μήπως κάποιος μπορεί να πει την αποψή του
Το περασμένο καλοκαίρι πέρασα μια περίοδο έντονης σωματικής κούρασης διάρκειας μιας εβδομάδας αν και ασυνήθιστος λόγω δουλειάς γραφείου που κάνω.
Μετά από 10 ημέρες άρχισα να αισθάνομαι αδυναμία στά πόδια με μουδιάσματα στους μηρους τις γάμπες και τα μικρά δάχτυλα,καθώς και στά χέρια με μικροσυσπάσεις στους βραχιόνιους μυες,μουδιάσματα σε αντίχειρα καί δείκτη,και γενικότερα μιά αίσθηση κακουχίας ,αδυναμίας και ναυτίας με βούισμα στα αυτιά και μικροαστάθεια στο βάδισμα.
Νά σημειώσω οτι με συνοδεύει χρόνιο αυχενικό με 2 δισκοκήλες καθώς και χρόνια ισχυαλγία με 2 κήλες αλλα χωρίς ποτέ να ειχα πολύ έντονα συμπτώματα.
Επειδή τα συμπώματα που προανέφερα επέμεναν και επειδή πρίν απ΄6 χρόνια ειχα περάσει μικρό ισχαιμικό εγκεφαλικό, ο γιατρός μου με πλάκωσε στίς εξετάσεις,MRI εγκεφάλου αυχένα και οσφύος, αιαμτολογικές ΗΜΓ ανω ακρων κλπ
Ολες δεν εδειξαν κατα τους γιατρούς κάτι τό ιδαίτερο πλήν των γνωστών φθορών του μυοσκελετικού μου και μου συνέστησαν ξεκούραση φυσιοθεραπείες και καλή διατροφή ενώ επεσήμαναν οτι παίζει και σοβαρό λόγο και το θέμα του άγχους πού έχω πολύ έντονο τον τελευταίο καιρό.
Τά συπτώματα συνεχίζονται εως σήμερα και ολοι το αποδίδουν σε άγχος και στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης που ανέφερα.
Πρόσφατα επισκέφθηκα εναν πολύ κατα την γνώμη μου αξιόπιστο ορθοπαιδικό ο οπόιος αφου με εξέτασε λεπτομερώς και για πάνω από ώρα με θορύβησε γιατί ειπε οτι πρέπει να επισκεφθώ νευρολόγο διότι τα συπτώματα κατα την αποψή του δεν εχουν σχέση με τα ορθοπαιδικά προβλήματα μου.
Διαβάζοντας θορυβημένος ξανά και ξανά τα πορίσματα των MRI παρατήρησα κάτι στην mri εγκεφάλου που μου χτύπησε καμπανάκι.
Γράφει
Στην υπερκοιλιακή λευκή ουσία του αριστερού βρεγματικού λοβού,αναδεικνύεται ταινιοειδής αλλοίωση υψηλού μαγνητικού σήματος στην flair ακολουθεία διαμέτρου 8 χιλ η οποία δεν παρουσιάζει ενίσχυση από την χορηγηθήσα παραμαγνητική ουσία και για τόν λόγο αυτό θα πρέπει να αποδοθεί πιθανότατα σε εικόνα μικρού εμφράκτου στο εν λόγω επίπεδο.

Παρακαλώ για κάποιες γνώμες και απόψεις γιατί αρχίζω να υποψιάζομαι διάφορα.!!!!!
Η ηλικία μου ειναι 62.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων