• ΛΗΨΗ GILENYA ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  • Γενικά θέματα και συζητήσεις επί του θέματος
Γενικά θέματα και συζητήσεις επί του θέματος
 #130132  από kon kon
 Τετ Ιουν 13, 2018 1:21 pm
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΣ ΠΗΡΑ ΤΟ GILENYA,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ!ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ 29!!!ΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 40!!!!!!! ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΙΣΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑ. Η ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΕ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?
 #130133  από Στάθης
 Τετ Ιουν 13, 2018 4:33 pm
Με μια σύντομα ματιά στις οφθαλμολογικές παρενέργειες του εν λόγου σκληρυντικού φαρμάκου, μπορώ να πω ότι το Gilenya έχει πιθανά μεγάλη ευθύνη για αυτό που βίωσες.

http://patientsville.com/gilenya/glaucoma.htm
http://factmed.com/study-GILENYA-causing-GLAUCOMA.php
https://www.aao.org/eyenet/article/macu ... fingolimod
https://www.ehealthme.com/ds/gilenya/glaucoma/

Για το νομικό θέμα δεν γνωρίζω. Πρόκειται για την Novartis μια εταιρία με μεγάλο κρεσέντο δικαστικών περιπετειών για "πιθανές" συμμετοχές σε εγκληματικές πρακτικές σε παγκόσμιο επίπεδο. :smile-bandit: :chores-mop:

Εύχομαι καλή Δύναμη kon kon και να βρεις τον τρόπο να επανέλθεις σε ισορροπία από την όλη την ταλαιπωρία σου.
 #130134  από kon kon
 Τετ Ιουν 13, 2018 6:15 pm
ΣΤΑΘΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΟΠΕΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ<ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ>ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο FDA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑΘΗ.