• ΠΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #89287  από costas1968
 Τρί Απρ 30, 2013 11:46 am
Καλημέρα σας.Θέλω να σας ρωτήσω αν συμβαίνει και σε σας μετά από περπάτημα να πονάνε τα πόδια σας στην περιοχή της γάμπας.Ο πόνος σταματά με την ανάπαυση.Ξέρω ότι η σκπ το κάνει αυτό αλλά αρχίζω και υποψιάζομαι μήπως είναι πρόβλημα των αγγείων των κάτω άκρων άσχετο δηλαδή με την σκπ.
 #89288  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τρί Απρ 30, 2013 12:15 pm
:greetings-waveyellow: μου συμβαίνει και μένα μετά από περπάτημα και εάν δοκιμάσω να ανέβω η και να κατέβω σκάλες. :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #89292  από GTi
 Τρί Απρ 30, 2013 12:37 pm
Μου έτυχε και 'μένα "προχθές" συγκεκριμένα, δεν το έβαλα κάτω και πίεσα τον εαυτό μου και η επόμενη μέρα ήταν καλύτερη, η άλλη σαφώς καλύτερη και η τρίτη σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Νομίζω ότι μερικοί με μένα πρώτο, άθελά μας ή ηθελημένα τεμπελιάζουμε και η "αγυμνασιά" κάνει την εμφάνισή της στους μύες μας. Μη μασάς και κάνε τη ζωή σου κανονικά, θα δεις ότι τα περισσότερα είναι ψυχοσωματικά ;)
 #89339  από fillcinefil
 Τετ Μάιος 01, 2013 11:03 pm
Παιδιά θα επέμβω σε αυτή την συζήτηση για να βάλω ένα πολύ σοβαρό θέμα και μακάρι να δώσει την προσοχή του το blog.
Θέλω να σταθώ σε αυτό που λέει μόνος του ο Κώστας από την αρχή.
Και για παράδειγμα θα αρχίσω με αυτό που συνέβει με εμένα. Μετά από κάποια ώση είχα ένα θάμβος στο αριστερό μάτι. Τότε βέβαια ήμουν και 30+. Με τον καιρό λοιπόν το θάμβος αυτό, ήταν ένα από τα κυριότερα μου προβλήματα. Να μην τα πολυλογώ όμως ΘΑΥΜΑ !!! Γιατρεύτικα. :bow-yellow:
Λοιπόν κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πάω στον οφθαλμίατρο γιατί άρχισα να μην μπορώ να διαβάζω ( :techie-studyingbrown: κοντά δηλαδή). Εν τέλει έχω φέρει και μια ωραία μυοπία στο δεξί μου μάτι που δεν σύνδεσα ποτέ με κάτι οφθαλμολογικό, πιστεύοντας πως ήταν το "θάμβος" και παιδευόμουν χρόνια :violence-hammer: .
Με λίγα λόγια, κάποια στιγμή και λόγω του ότι μεγαλώνουμε ή τέλος πάντων κάτι άλλο μπορεί να μας συμβαίνει, να μην αμελούμε πράγματα και αφήνουμε στην τύχη της την υγεία μας έχοντας πρώτη στην προσοχή μας την ΣΚΠ
Ελπίζω να μην καπνίζει κανένας σας. :eusa-naughty:
(μου αρέσει η παλιά συντομογραφία (πάσχω από σκ... πατημένα) όχι, εγώ δεν την λέω ούτε κούκλα ούτε τίποτα άλλο (sory κορίτσια)).
Επειδή και τώρα γράφω από άλλο PC εάν δεν ξαναβρεθώ στο blog, καλό Πάσχα σε όλους και όλες. Έχω νέα να μοιραστώ μαζί σας. Χθες το πρωί ήμουν στο ΑΧΕΠΑ :happy-bouncymulticolor: .