• ημικρανιες με αυρα

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #76641  από litsa
 Δευ Αύγ 27, 2012 10:32 am
πολυβιταμινούχα έγινα γιατί μου έλειπαν βιταμινες ... και όχι μόνο... άλλα ήταν πάνω και άλλα κάτω... είναι μεγάλη ιστορία..

διάβασε και τα λέμε ...

viewtopic.php?f=49&t=3245
 #76684  από ρενια
 Δευ Αύγ 27, 2012 11:25 pm
Αχ ειχα εχθες κριση μετα απο 8 μηνες !! Ξαφνικα δεν εβλεπα καλα απο το δεξι ματι ,πηρα ασπιρινη και εκατσα και περιμενα να περασει !! Α λλα δυστυχως ειχε συνεχεια μουδιασαι το χερι μου το αριστερο και στο στομα οπως οταν σου κανει ο οδοντιατρος ενεση !! Πραγματικα λεω , αυτο ειναι εγκεφαλικο μιλαμε τρομαξα παρα πολυ . Πηρα τον γιατρο μου σημερα και μου ειπε οτι ηταν λογο της ημικρανια ς !! Γμτ δεν το αντεχω αλλο ,φαρμακα δεν μου δινει γιατι λεει οι κρισεις δεν ειναι πολλες !! Δεν ξερω τι να κανω αυτο με τις βιταμινες θα με βοηθησει ? πειτε μου ? θα γλιτωσω απο αυτο τον εφιαλτη?
το μονο που μου ειπε ο γιατρος ειναι να παω να κανω μια μαγνητικη αγγειων στον εγκεφαλο, για μαγνητικη εγκεφαλου λεει οχι γιατι εκανα το 2006 και δεν υπαρχει λογος μια και ηταν καθαρη !!
 #76685  από Ιωάννα
 Τρί Αύγ 28, 2012 12:26 am
Ρε θηρίο που χάθηκες εσύ.Η ημικρανια βλέπω δε σε ξεχνά.Τελικά δεν ξεμπλέκει κανείς εύκολα απ αυτά τα πράγματα.Μήπως όμως βρε κορίτσι μου θα πρεπε να πάρεις κ μια 2η γνώμη απο νοσοκομειακό γιατρό;Ενας παθολόγος που το συζήτησα μαζί του (ξέρεις ποιος) μου είπε ότι απο ιδιώτη δεν προκειται να βρώ άκρη.(Τουλάχιστον απ τους δικούς μας).Εγώ βέβαια δεν αξιώθηκα να πάω εκεί που πρέπει να πάω για ....διάφορους λόγους.Το σκεφτομαι βέβαια πολύ σοβαρά, γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ζορίζομαι.Λίγο τα οικονομικά ,λίγο κάποιες δυσάρεστες οικογενειακές καταστασεις κ λίγο το ότι τους συχάθηκα όλους, το έχω καθυστερήσει.Μήπως εσύ τουλάχιστον να έκανες μια επίσκεψη στο παλαιότερο, κτηριακά, νοσοκομείο μας;Δεν ξέρω αν θα βρεις άκρη ,αλλά εδώ που ζούμε δεν έχουμε κ πολλές επιλογές.Εύχομαι να σου πάνε όλα κατευχήν. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #76690  από ρενια
 Τρί Αύγ 28, 2012 7:06 am
Στο νοσοκομειο ημουν πριν απο μια εβδομαδα για προβλημα στην πιεση , ναι ηρθε και αυτο , δεν ηξερε να με πιασει τοτε μονο μετα απο τρεις μερες που βγηκα με επιασε αστα !! ποσο γκαντεμω ειμαι γμτ !!!