• ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥΥ

  • Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69498  από manoula 2
 Πέμ Μαρ 29, 2012 12:11 pm
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
 #69501  από Ευανθία Καμινάρη
 Πέμ Μαρ 29, 2012 12:26 pm
Καλημέρα μανούλα. Προς το παρόν τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ, είναι τα φαρμακεία του ΙΚΑ. Κεντρικά φαρμακεία τέτοια είναι στην Αγ. Κωνσταντίνου στην Ομόνοια και στην Αλεξάνδρας. Ανάλογα με το φάρμακο, θα σου πει ο γιατρός παπό ποιό φαρμακείο το παίρνεις. Πάντως είναι χωρίς συμμετοχή για όλους που προμηθεύονται φάρμακα από αυτά τα φαρμακεία.
 #69504  από manoula 2
 Πέμ Μαρ 29, 2012 1:07 pm
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ!!ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΠ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ!!!Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
 #69507  από Ευανθία Καμινάρη
 Πέμ Μαρ 29, 2012 2:11 pm
Μανούλα μου,σε ποιά περιοχή μένει και τι ταμείο έχει;Δεν έχει άλλο φαρμακείο, δεν μπορεί να συννενοηθεί με τη φαρμακοποιό; Αν μπορώ να βοηθήσω ή να μιλήσω μαζί της πες μου. (Συγγνώμη για τον ενικό αλλά είναι το μανούλα στη μέση). Στον ΕΟΠΠΥ δίνουν φάρμακα που είναι ιδιαίτερα, όχι όλα τα φάρμακα και όχι σε όλους. Ή μητ΄ερα μου δυστυχώς είναι με γαστρεντερίτιδα...,αλλά ελπίζω να συνέρθει γρήγορα...
 #69512  από manoula 2
 Πέμ Μαρ 29, 2012 2:49 pm
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΙΚΟ.ΜΕΝΕΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΑΠ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΠ-ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 10%!!
 #69519  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 29, 2012 5:26 pm
manoula 2 έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΙΚΟ.ΜΕΝΕΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΑΠ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΠ-ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 10%!!
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ....!!!!Πες στη γιαγια σου, να επιμεινει να της γραφουν σωστα ΚΑΙ τις παθησεις ΚΑΙ το ποσοστο συμμετοχης !!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ???? :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #69522  από Ευανθία Καμινάρη
 Πέμ Μαρ 29, 2012 6:02 pm
Μανούλα καλησπέρα και πάλι. Κοιταξε να δεις τι γίνετια. Το ΝΑΤ είναι το μόνο ταμείο που δεν προβλέπει συμμετοχή 10% στη ΧΑΠ και στην οστεοπόρωση. Εχει 10% μόνο σε κάτι φάρμακα που βάζουμε στη μύτη για την οστεοπόρωση. Αυτό θα αλλάξει, γιατί από τη Δευτέρα το ΝΑΤ, θε μπει στον ΕΟΠΠΥΥ, οπότε εκεί δικαιολογείται συμμετοχή 10% στα φάρμακά της, αλλά θα πρέπει να το λέει στο γιατρό, όπως και να έχει. Τωρα, τι άλλο γίνεται... Το ΝΑΤ μας ειδοποίησε ότι δεν θα μας πληρώσει κι ήδη χρωστάει τέσσερις μήνες. Αυτό που μπορεί να κάνει η γιαγιά σου χωρίς να ταλαιπωρηθεί είναι να περιμένει να αλλάξει ο μήνας οπότε συνταγές ΕΟΠΠΥ είναι δεκτές (κι αν σου πει κάτι άλλο η Φράγκου, εδώ είμαι πάντα) ή να συννενοηθεί μαζί της να εισπράξει η γιαγιά τα χρήματα των φαρμάκων από το ΝΑΤ με την απόδειξη από το φαρμακείο και μετά να τα δώσει στη Φραγκου. Εγώ τουλάχιστον με τους δικούς μου έτσι κάνω, τους κόβω απόδειξη,τα εισπράττουν και μου τα φέρνουν, ή τους δίνω δανεικά τα φάρμακα που έχουν ανάγκη μέχρι να αλλάξει ο μήνας και μετά θα μου τα φέρουν γραμμένα. Αν αντιμετωπίσεις οποιδήποτε πρόβλημα, επίσης πες μου. Φιλάκια πολλά , να μου είσαι καλά :romance-kisscheek: