• ΠΡΗΞΙΜΟ ΠΟΔΙΩΝ..

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #56903  από Νικος
 Τετ Ιούλ 20, 2011 9:46 am
Ξεκίνα από τα βασικά, ένα μασαζάκι δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν , αν υπάρχει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να αναλάβει είναι η καλύτερη επιλογή θα βοηθήσει και στην κυκλοφορία και στην ψυχολογία.
Αλλιώς έχω δει στα πολυκαταστήματα κάτι «κουβάδες» που σου κάνουν υδρομασάζ στα πόδια , εξαιρετικοί για χαλάρωση ειδικά τώρα με τις ζέστες και δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ακριβοί.
Αν το πρόβλημα δεν λέει να φύγει θα χρειαστεί η συνδρομή κάποιου πιο ειδικού , αγγειολόγου ή παθολόγου ανάλογα με την αιτία που το προκαλεί δηλ. κακή κυκλοφορία ή κατακράτηση υγρών όπως περιγράφει η Βίκυ.
Περιμένουμε τα νέα σου
 #56904  από passenger
 Τετ Ιούλ 20, 2011 9:51 am
Δεν νωμιζω να εχει σχεση το copaxon και εγω αυτο παιρνω αλλα δεν εχω καμια τετοια παρενεργρεια. Πρεπει να εχει σχεση με τη ζεστη και με τη διατροφη.....ψαξτο λιγο, και περαστικα :greetings-waveyellow:
 #56950  από Ευτυχία
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 3:21 pm
maestro... δε μας είπες.. τι κάνεις ? είσαι καλύτερα ?
 #56956  από maestro
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 3:48 pm
Καλά είμαι φίλοι μου,
το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο...
Απλά το παρατηρώ κάποιες φορές...
Ειδικότερα, την προηγούμενη της ημέρας που δημιούργησα το θέμα, είχα βγει έξω το βράδυ και φόρεσα κάτι παπούτσια χωρίς κορδόνια, φορετά (μοκασίνια νομίζω τα λένε...).
Εκεί που καθίσαμε, δροσερό μέρος, αισθάνθηκα σαν να με σφίγγει λίγο το ένα παπούτσι...
Το έβγαλα λοιπόν λίγο για να δώσω χώρο στο πόδι. :-D
Όλα καλά μέχρι εδώ... 8-)
Όμως, να που ήρθε η ώρα να φύγουμε, τώρα έπρεπε να ξαναφορέσω καλά το παπούτσι για να μπορώ να πατήσω το πόδι στο λιθόστρωτο έδαφος... :think:
Τώρα ήταν το δύσκολο :doh:
Μετά από αρκετή προσπάθεια που συνοδεύτηκε και από λίγο στόλισμα με "κοσμητικές" λέξεις (από μέσα μου τα 'λεγα!!! :angelic-flying: ),
τελικά κατάφερα να ξαναφορέσω το παπούτσι αφού πλήγωσα λίγο και το πόδι μου, που είχε τα συμπτώματα του ελάχιστου πρηξίματος.
Αυτή ήταν, εν ολίγοις, η μικρή ταλαιπωρία που είχα και με ανάγκασε την επόμενη μέρα να ρωτήσω και εσάς...
Σας ευχαριστώ όλους που προσπαθήσατε και μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και σας εύχομαι να περνάτε καλά, χωρίς πολύ ταλαιπωρία...
:clap:
 #57543  από βικακι
 Παρ Αύγ 05, 2011 9:24 am
μαεστρο καλημέρα,

και εγώ ακριβως το ίδιο προβλημα έχω και είμαι σε κοπαξον.Κυρίως γίνεται αν περπατήσω έστω και για λίγο.Αν τα ξεκουράσω και τα βάλω ψηλά κάτι γίνεται.Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που είπαν τα παιδιά.Στον γιατρό δεν το ανάφερα γιατί θα μου πει "καλοκαίρι είναι,κουράζεσαι κ.τ.λ.''
Έχω την εντύπωση οτί δημιουργήθηκε από την τελευταία φορά που πήρα το σχήμα και πρήστηκα.Από τότε μου έμεινε κουσούρι .Γ@$###το
 #57544  από pelopidas
 Παρ Αύγ 05, 2011 9:26 am
daflon τρια την ημερα
φλεβοτονικο, θα ωφεληθειτε διπλα