• ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΣΗ

  • Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #299  από dina
 Πέμ Οκτ 09, 2008 1:08 pm
εγω παιδια εχωμπερδευτει και για τα καλα .Εδω κι εναμιση χρονο ειμαι με ΣΚΠ μεχρι εδω καλα .Το πειρα μπορω να πω αρκετα καλα και αρχισα να ψαχνω για πληροφοριες.Τι σημαινει ιαση?Εγω για παραδειγμα ξεκινησα με τραβηγμα στο ποδι κοπωση σε συνδυασμο με σπαστικοτητα στην κινηση .Η πρωτη θεραπεια ηταν με rebif κι τωρα με copaxone Αυτο που αντιμετωπιζω καθημερινα κι παρατηρω κι δεδν ξερω πως να το λαβω ειναι οτι τα συπτωματα τα αρχικα δεν εχουν μειωθει ή καλυτερα θα λεγα οτι εμφνιζω κι μυικους πονους που τους αντεχω,τραβηγμα στους μυς,δυσκολευομαι στην κινηση στους δρομους στα πλακοστροτα στα πεζοδρομια σαν να περπατω εδω κι να βρισκομαι εκει.Ο νευρολογος με χορηγησε κι μυοχαλαρωτικα αλλα δεν ειδα σχεδον καθολου βελτιωσει Λοιπον παιδια εδω τελος τα ειπα σε καποιους κι ξεθυμανα ευχαριστω κι καλη συνεχεια σε ολους. dina
 #310  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:18 pm
dina mou ti na po?ektos apo ypomini den mporw na pw kati allo.as elpisoume oloi oti tha veltiothei auti h katastasi...poso kairo eisai etsi?
 #316  από dina
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:27 pm
Ioanna p η κατασταση αυτη εχει γινει σχεδον μονιμη ευτυχως θα λεγα οτι εχω πολη δυναμη και παρα τις ενοχλησεις προσπαθω να συμμετεχω σ ολες τις υποχρεωσεις τις κορης μου ετων 11
για να νιωθω οτι ολα ειναι οπως πριν που δουλευα
 #317  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:29 pm
kai polu kala kaneis dina mou mpravo sou...na synexiseis etsi...
ola tha pane kala na to pisteueis auto
 #335  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Οκτ 10, 2008 11:19 am
Η ερώτηση σου με έκανε να συνειδητοποιήσω για μια ακόμα φορά ότι η αρρώστια μας είναι ανίατη .
Δυστυχώς την έχουμε . Τώρα η ενασχόληση με τα της κόρης σου πιστεύω ότι είναι καλό . Ο δικός μου γιος πάει πέμπτη δημοτικού και προσπαθώ όσο μπορώ να ασχολούμαι μαζί του . Ξέρω όμως ότι όλα είναι δύσκολα . Τι να κάνουμε συνεχίζουμε.
 #338  από heidi
 Παρ Οκτ 10, 2008 3:47 pm
Ντίνα , μακάρι να ξέραμε την απάντηση ...και να σου δίναμε την λύση!Αλλά ,σου εύχομαι καλό κουράγιο, υπομονή και να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνη.Εμείς ,και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαστε οι μόνοι, σε καταλαβαίνουμε!