• ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ??

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #108  από MANOS
 Τετ Ιούλ 16, 2008 1:28 pm
KAKA TA PSEMATA ALA TA OIROLOGIKA PROBLHMATA EINAI ENA TABOO POY DEN TO SIZITAME EYKOLA KAI POTE DEN TO EXOYME EMEIS....
EIPA NA SPASW AYTA TA TABOO GIA NA MATHOYME O ENAS APO TON ALON NA DOSOYME DINAMI KAI NA TO ANTIMETOPISOYME...
EGO EXW RPOBLIMA
TI PROBLIMA TORA....
SYXNI KAI EPITAKTIKI OYRISI. KAI KAPIES FORES KAI AKRATIA TO VRADI..
TA EIPA STON GIATRO MOY ME TA XILIA ZORIA KAI MOY EIPE POS RITHMIZETE..APLOS PREPEI NA KANW OIRODINAMIKO ELENXO GIA NA MOY GTIAKSEI MIA THERAPIA...
EXEI KANENAS ALOS TETIO PROBLIMA???


an kapios drepete as stilei pm
 #109  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Ιούλ 17, 2008 10:37 am
Εχω αυτό το πρόβλημα και εγώ . Τώρα η γιατρός μου δεν το αντιμρτωπίζει απά εγώ πηγαίνω στην τουαλέτα γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ . Όταν πήγαινα στο Αιγινήτειο ο γιατρός μου μου είχε συστήσσει μια θεραπέυτρια στο Νοσοκομείο αναπήρων στους Αγ, Αναργύρους . Η κυρία αυτή μου συνέστησε να να χρησιμοποιώ λιπαινόμενους καθετήρες 4 ημερησίως . Γρήγορα παράτησα την προσπάθεια από τότε ζω και με αυτό το πρόβλημα .
 #110  από MANOS
 Πέμ Ιούλ 17, 2008 11:15 am
GIORGO ME TON OYRODINAMIKO ELENXO BLEPEI O GIATROS POY EINAI TO PROVLIMA KAI SOY DINEI THERAPIA XAPAKI KAI KSEPERNIETE MOY EIPE O NEYROLOGOS..
 #113  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιούλ 18, 2008 11:11 am
Μάνο πρέπει να σου πω ότι με το καινούριο φάρμακο το πρόβλημα της επιτακτικής ούρησης σχεδόν εξαφανίζεται . Αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα της επιτακτικής ούρησης παύει να υπάρχει αλλά τουλάχιστον προλαβαίνεις να πας στην τουαλέτα .
 #115  από myrin
 Κυρ Ιούλ 27, 2008 12:09 pm
Ειχα και εγώ το πρόβλημα τις επιτακτικής ούρησης όπως και κάποια άλλα γνώστα συμπτώματα της ΣΚΠ κόπωση, μυικούς σπασμούς κλπ.
Εγώ αυτά τα προβλήματα κατάφερα προς το παρόν να τα ξεπεράσω (τουλάχιστον δεν εμφανίζονται σε καθημερινή βάση) με φυσικά συμπληρώματα και διατροφή (προσπαθώ να κάνω την διατροφή του Δρ Swank).

Είμαι απο τους ασθενείς (όπως και αρκετοι άλλοι) που εστιάζουν στην εναλλακτική ιατρική για την ΣΚΠ - στην αρχή ήμουν δύσπιστη αλλά εφόσον σε μένα έχει αποτέλεσμα - δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι γιατροί (οι περισσότεροι είναι αρνητικοί). Σίγουρα δεν σου κάνει κακό.

Όπως και να χει μπορεί να έχει αποτέλεσμα και σε άλλους και δεν χάνετε τίποτα να το ψάξετε.
 #225  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Οκτ 02, 2008 10:32 am
¨οσοι έχουμε την ανίατη αυτή πάθηση λογικό είναι να έχουμε και προβλήματα ούρησης και στύσης .Θα μιλήσω για μένα και μόνο για μένα . Τώρα είμαι 41 και προσδιορίστηκε ότι έχω αυτήν την αρρώστεια το 1998 . Τότε γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος και το 2003 ο δεύτερος . Σημαίνει αυτό ότι δεν είχα και δεν έχω προβλήματα στύσης ; ¨Οχι βέβαια αλλά σε αυτό που έχω καταλήξει είναι πως μπορείς να λύσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη(ο)ν σύντροφο σου .